Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΕΠΕΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ

Τα δύο συμπολιτευόμενα κόμματα ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ έχουν ξεκινήσει εργολαβικά με τούς μηχανισμούς τους και αλωνίζουν τη Κύπρο, διαφωτίζοντας τα μέλη, τους οπαδούς και φίλους τους, για λύση του Κυπριακού με σχέδιο λύσης Δ.Δ.Ο. με διάφορα ψευδοεπιχειρήματα ότι είναι καιρός για επίλυση του Κυπριακού και άλλα. Συναγερμικοί και Ακελικοί σ’ ολόκληρη τη Κύπρο μιλούν με μια γλώσσα την ίδια, με τα ίδια λόγια.


Είναι καιρός λοιπόν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κινήματα, κινήσεις πολιτών, οργανωμένα σύνολα, ομάδες που διαφωνούν με τη λύση Δ.Δ.Ο να ενεργοποιηθούν πάραυτα ενωμένοι διαφωτίζοντας τον Λαό μας με τακτικές εξορμήσεις και επί μονίμου βάσεως.

Είναι τώρα η ώρα να οργανωθούμε και έχουμε υποχρέωση προς τις νεότερες και επερχόμενες γενεές να παραδώσουμε μια Πατρίδα Ελεύθερη από ξένα στρατεύματα και έποικους. Η Πατρίδα μας σήμερα κινδυνεύει με αφανισμό από ξένους και τους εδώ εγκάθετους τους.
Εξαρτάται από ΕΜΑΣ το μέλλον μας. Ας θυμηθούμε λοιπόν τους Αγώνες   και τις θυσίες των Παλληκαριών μας για να ζούμε Ελεύθεροι στη Πατρώα Γή μας. Μας βροντοφωνάζουν οι Ηρωες μας και είναι Ιερό μας καθήκον να συνεχίσουμε τους Αγώνες των προγόνων μας.

Ας αφήσουν λοιπόν οι ηγεσίες των αντιπολιτευομένων κομμάτων τα μίση τα πάθη, τις ίντριγκες, τα συμφέροντα τους και να μονιάσουν ενωμένοι σαν μια γροθιά, στο ίδιο στρατόπεδο, να μας αποδείξουν ότι μπορούν να πετύχουν το ακατόρθωτο.
Ο Αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος δυστυχώς τούτη τη φορά δεν είναι ανάμεσα μας, να πείσει τον Λαό μας. Είναι υποχρέωση σας κύριοι πολιτικοί να αφήσετε τα σαλόνια σας και τη καλοπέραση σας και να νυκτοξημερώνεστε στις πόλεις και στη ύπαιθρο, ούτως ώστε να πάρουμε τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα στο επερχόμενο δημοψήφισμα και να πάρουν ξένοι και ντόπιοι το μήνυμα, ότι τούτος ο λαός ξέρει να Αγωνίζεται και να κερδίζει μάχες.
Εμπρός λοιπόν κύριοι, βγάλτε τις γραβάτες και τα σακάκια σας, μανικοθείτε και ριχτείτε στη αρρένα της νίκης για να πανηγυρίσουμε για μια ακόμη φορά τη νίκη του ΟΧΙ με μεγαλύτερα ποσοστά.

 Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ                   


Αριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...