Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ…

…ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ. ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.
  Σ αυτή τη διαπίστωση συμπυκνώνεται η πεμπτουσία της πολιτικής των Σαμαρά – Βενιζέλου – Θοδωράκη. Μια ανεύθυνη, κοντόφθαλμη, υποκριτική αλλά πάνω απ όλα αποκαλυπτική για τις πραγματικές διαθέσεις των επικίνδυνα «υποταχτικών» κατά τα άλλα πολιτικών αρχηγών.

 Τν πατρίδα οκ λάσσω παραδώσω, πλείω δ κα ρείω όσης άν παραδέξωμαι. κα εηκοήσω τν ε κραινόντων μφρόνως κα τος θεσμος τος δρυμένοις πείσομαι κα οστινας ν λλους τ πλθος δρύσηται μοφρόνως·κα ν τις ναιρ τος θεσμος μ πείθηται οκ πιτρέψω, μυν δ κα μόνος κα μετ πολλν.

 Κάποιοι αποκλείουν μιά χώρα από μια διαδικασία χωρίς να έχουν δικαίωμα, στο Eurogroup, όπου αμφισβητήθηκε το δικαίωμα ενός κυρίαρχου λαού να αποφασίσει δημοκρατικά για το μέλλον, δήλωσε στη βουλή των Ελλήνων ο Ελληνας πρωθυπουργός, και συνέχισαι: «Σήμερα οι Υπ. Οικονομικών, με την εξαίρεση αρκετών, μας είπαν ότι δεν επιτρέπουν στη δημοκρατία να αναπνεύσει». «Δεν θα ζητήσουμε την άδεια από τον κ. Σόιμπλε και τον κ. Ντάισελμπλουμ για να διαφυλάξουμε τη δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε». «Το δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή θα γίνει κανονικά, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν οι εταίροι μας,  η έκφραση της βούλησης των λαών με δημοψηφίσματα δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ευρώπη».
  Ο Έλληνας πρωθυπουργός κ Τσίπρας έκανε το αυτονόητο στην κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Προσέφυγε στον ελληνικό λαό σαν κυρίαρχος να αποφασίσει αν θα θέλει να αυτοκτονήσει κάτω από ένα τοκογλυφικό απάνθρωπο ζυγό, ή να είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον της παρτίδας και των παιδιών της.
  Επιτέλους ήγγικεν η ώρα για να μιλήσει ο λαός και ο λαός είναι πάντα σοφός.Ο Αλέξης έκανε το καλύτερο δυνατό, ξέρουμε πολύ καλά ότι από τη στιγμή που ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ άνοιξε την πόρτα της κολάσεως, κανένας πολιτικός φορέας δεν θα μπορούσε να  βγάλει την Ελληνική κοινωνία από αυτό το τέλμα, παρά μόνο  ο ίδιος ο λαός, και η απόφαση είναι δική του και μόνο δική του.Παίδες Ελλήνων μην ξεχάσετε ποτέ τους ανθρώπους που έφυγαν αυτά τα 5 χρόνια, που έβαλαν τέλος στη ζωή τους αφήνοντας πίσω τους γυναίκες, παιδιά, μανάδες, πατεράδες να παλεύουν να επιβιώσουν, μην ξεχάσετε τα πεινασμένα Ελληνόπουλα και τους εξαθλιωμένους γονιούς που παλεύουν για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια τους, μην ξεχάσετε τα παιδιά σας και τα ξαδελφάκια σας που ξενιτεύτηκαν για να ζήσουν και τέλος μην ξεχάσετε ποτέ το «λεφτά υπάρχουν»……  Αυτό το αυτονόητο όμως ενόχλησε τα εγχώρια κοράκια, τους δοσίλογους και τους προδότες που οδήγησαν την χώρα στο μεγαλύτερο σύγχρονο μαρτύριο της ιστορίας της. Ενόχλησε τα δοσιλογικά ΜΜΕ που επί χρόνια λυμαίνονται την χώρα, έπαιρναν δάνεια αγύριστα την ίδια ώρα που η αγορά είχε στερέψει από ρευστό, λειτουργούσαν χωρίς καμία νομιμότητα και καταπίεζαν με κάθε μέσο τον ελληνικό λαό σερβίροντας του την δική τους πληροφόρηση για να πνιγεί κάθε φωνή αντίστασης στην υποδούλωση της χώρας.
   Είχαμε πολλά χρόνια να ακούσουμε την φωνή της πατρίδας από Έλληνα πρωθυπουργό. Οι μέχρι σήμερα ελληνόφωνοι πρωθυπουργοί, το μόνο που έκαναν είναι να εκτελούν τις εντολές μιας ανθελληνικής τοκογλυφικής Ευρώπης. Είχαμε καιρό να δούμε Έλληνα πρωθυπουργό να ζητά από τον ελληνικό λαό να αποφασίσει δημοκρατικά για το ίδιο του το μέλλον. Είχαμε να δούμε δημοψήφισμα για τον Ελληνισμό από το 2004, όπου ένας «Μεγάλος» ηγέτης βροντοφώναξε ένα ηχηρό ΟΧΙ στα ξένα σχέδια για την επηβουλή των ξένων κατά του Κυπριακού λαού.
  Όχι σε αυτή την «μαύρη» Ευρώπη μιας τοκογλυφικής κλίκας που θέλει την εξόντωση της πατρίδας μας! Όχι στους εντόπιους δοσίλογους, στα εντόπια κοράκια που μέχρι σήμερα ζούσαν παρασιτικά σε βάρος του ελληνικού λαού. Όχι στις προδοτικές σειρήνες της καταστροφής που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να… μην καταστραφούν οι ίδιοι. Καιρός να απαλλαγεί η ελληνική κοινωνία από τα ελληνόφωνα παράσιτα που λεηλάτησαν όλα αυτά τα χρόνια την χώρα.
    Η Ελλάδα έγραψε ιστορία με ΟΧΙ, ενώ στιγματίστηκε με τους εφιάλτες της.
Ντίνος Ορφανός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...