Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ .

Η εθνική πολιτική τού γερού κράτους είναι συνάρτηση τού πολιτικού και τού στρατιωτικού σχεδιασμού τού Έθνους. Η ισχύς είναι σύμφυτη τής ατσάλινης θελήσεως για την θωράκιση τής εθνικής ασφάλειας. Άλλωστε στην πολιτική των ζωντανών εθνών ισχύει πάντοτε το δόγμα πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.


Τα πάντα στην ζωή τού Ελληνισμού είναι ένας διαρκής αγών. Αρκεί να διαθέτουμε φιλοδοξία και εθνική ηγεσία. Να είμαστε απαιτητικοί και ανυποχώρητοι στην ελευθερία και την κυριαρχία. Η δε κυριαρχία να εξαπλώνεται από το εσωτερικό τού εθνικού κράτους και την αυτόνομη λειτουργία του μέχρι το εξωτερικό του περιβάλλον και την πλατιά γεωπολιτική του επιρροή.

Η πολιτική ηγεσία τής Ελλάδος πρέπει απαραιτήτως να εμφορείται από το διεκδικητικό πνεύμα και επομένως να συνοδεύεται από την ισχυρή στρατιωτική οντότητα. Η γεωστρατηγική μας θέση ορίζει πως η αποστολή μας είναι να διαφεντεύουμε το παρατηρητήριο τής οικουμένης και να αποκρούουμε την μισαλλοδοξία των βαρβάρων εκάστου εποχής. Κατά συνέπεια η ελληνική διπλωματία πρέπει να κινείται παράλληλα με τις ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις.

Η Ελλάς έχει ως στερεή βάση τής οντολογικής της ύπαρξης το εθνικό συναίσθημα, την φυλετική συνείδηση και την πίστη. Βαδίζει στην ιστορία της ως πραγματικά ελεύθερο έθνος μονάχα όταν στηρίζεται στην δική της προσωπικότητα και την δική της στρατηγική επιδίωξη. Όταν συγχρονίζει το δίκαιο με το ηγεμονικό πνεύμα. Αυτό που πραγματικά απουσιάζει στην περίοδο των «δημοκρατικών» διακυβερνήσεων.

Το γερό ελληνικό έθνος είναι υπόθεση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αφορά τούς Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή που κατευθύνονται στις αποφάσεις τους με γνώμονα τις προτεραιότητες και τις ανάγκες τού Έθνους, την Παράδοση και το Συμφέρον, με το Έθνος δηλαδή στο επίκεντρο τής συλλογικής φυλετικής ενέργειας. Οι αστικοδημοκράτες πάσης φύσεως, διεθνιστές τελειωμένοι, είναι δούλοι τής κοιλιάς τους και τής ξένης «στοργής». Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές σέρνονται στους δυνατούς στους οποίους ανήκουν και γλείφουν τούς εχθρούς τής Ελληνικής Φυλής.

Κλασικό παράδειγμα αποτελεί η γεωπολιτική ανισορροπία που έχει επιβληθεί στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου και στην Καθ' Ημάς Ανατολή. Εν μέσω τής στημένης από σιωνιστικό νεοταξισμό και γραικύλους πολιτικάντηδες οικονομικής κρίσης, η έξαρση τής λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και η υιοθέτηση αυτής από τούς ψευτορωμιούς είναι σκανδαλώδης. Και είναι σκανδαλώδης όταν δεν λαμβάνονται υπ' όψη  η συλλογική μας ταυτότητα, τα μονοπάτια τής εισβολής, οι διεκδικήσεις σε βάρος μας από τούς προσωρινούς γείτονες και οι εσωτερικές συνθήκες των χωρών τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς.

Ένα από τα κυριότερα μονοπάτια από τα οποία περνάει με σχέδιο η παράνομη μετακίνηση πληθυσμών είναι η Τουρκία. Η Τουρκία έχει δηλώσει ότι επιδιώκει την κατάληψη τής Πατρίδος μας δια τού εξισλαμισμού της, ενώ παράλληλα διεκδικεί τα νησιά και την Ελεύθερη Θράκη Μας. Επιπλέον είναι γνωστή η στήριξη που παρέχει η Άγκυρα σε στρατιωτικό επίπεδο και η συμμαχία που την συνδέει με το Ισλαμικό Κράτος.

Το δε Ισλαμικό Κράτος προσφάτως μίλησε για την κατάληψη τού Αίμου, των Βαλκανίων δηλαδή, ενώ έχει αναφερθεί στα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία». Παρεμφερείς επιδιώξεις έχουν σε βάρος μας η Αλβανία, τα Σκόπια και η Βουλγαρία. Οι ηγεσίες άλλωστε όλων των όμορων κρατικών μορφωμάτων είναι απευθείας συνδεδεμένες με τον ομφάλιο λώρο τού Αμερικανοσιωνισμού.

Οι ταραχές που λαμβάνουν χώρα από την Τουρκία και την Ουκρανία έως την Συρία και το Ιράκ δείχνουν πολεμική προεργασία. Σ' αυτήν ακριβώς την ενότητα είχαμε τις προάλλες τα βομβιστικά χτυπήματα σε βάρος των Κούρδων τής Τουρκίας εν μέσω εκλογών. Και σ' αυτήν ακριβώς την ενότητα εντάσσεται το κλείσιμο τού φράγματος τού Ευφράτη από το Ισλαμικό Κράτος προκειμένου να στερηθεί υδάτων η Συρία και το Ιράκ και να διέλθει το νεοταξικό κτήνος στα εύφορα γεωφυσικά και ενεργειακά μέρη μας, προς επίρρωση τής Ιερής Αποκάλυψης.

Καλεί μάς λένε η Ρωσία σε συνεργασία την Ελλάδα. Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο ίσαμε τώρα. Και την ίδια στιγμή μαθαίνουμε πως μπορεί τάχα να γίνει συμπόρευση τόσο με τις δυνάμεις τού νεοταξισμού όσο και με τις δυνάμεις τού έθνους. Να πάς με τις δυνάμεις τής πίστης και τής πανθρησκείας. Με τούς τοκογλύφους και τις παραγωγικές δυνάμεις. Με τούς άρπαγες γης και ψυχών και με το έθνος ταυτόχρονα.

Η σκλαβιά δεν μπορεί να βαπτισθεί συμμαχία. Η διάλυση τού Ελληνικού Έθνους δεν είναι διασφάλιση ειρηνεύσεως. Η Ελλάς νοείται μονάχα ως Εθνική και Φυλετική Οντότητα, ως Μεγάλη Δύναμη Εκπολιτισμού και κατανικήσεως των βαρβάρων. Τις συμμαχίες τις σχηματίζουμε εμείς οι ίδιοι με γνώμονα την συνοχή τού εσωτερικού μετώπου και την μεγιστοποίηση τού γεωστρατηγικού μας βάθους.

Η Μεγάλη και Φυσική Ελλάς περνάει οπωσδήποτε μέσα από την στήριξη των εθνικών μας θυλάκων στις αλύτρωτες πατρίδες μας και τον σχηματισμό συμμαχιών από θέση ισχύος. Ο δε οικονομικός παράγοντας και η ανάπτυξη τής Ελλάδος πρέπει να τεθούν στην υπηρεσία τού Εθνικού Σκοπού. Και Εθνικός Σκοπός καλείται η Ελευθερία και η Τιμή των Ελλήνων. Η δημιουργία ενός ισχυρού εθνικού κέντρου που θα στεγάζει όλους τούς Έλληνες και θα ρυθμίζει τις γενικές ισορροπίες τής οικουμένης.

Εθνική Διπλωματία και Ισχυρός Ελληνικός Στρατός. Εθνικός κοινοτικός τρόπος σκέψης και δράσης. Ενεργητικές Αρχές που δεν εκπροσωπούν απλώς μα και εκφράζουν τον Μάχιμο και Ζωντανό Ελληνισμό. Ορθόδοξος Πυλώνας ανυποχώρητης Αλήθειας. Η Νίκη για τα Ελληνικά Λάβαρα οδός για τον υπερβατικό και ηγετικό Έλληνα. Δύναμη Ελληνικού Πολιτισμού και Λυτρώσεως με Δίκαιο και Ατσάλι. Ζήτω η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...