Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Επιθέσεις αυτοκτονίας στην Ελλάδα από φανατικούς ισλαμιστές φοβούνται οι Αρχές

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Ένα εφιαλτικό σενάριο, που χειρίζονται οι αρχές ασφαλείας αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» και στο οποίο έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν. Υπάρχει σήμερα κίνδυνος επίθεσης από τζιχαντιστές στην Ελλάδα; Όπως όλα δείχνουν, ναι.

Στις ελληνικές διωκτικές αρχές επικρατεί ανησυχία με βάση πληροφορίες ότι ενδεχομένως θα υπάρξει πλήγμα υποστηρικτών του ISIS στη χώρα μας εναντίον «προσφύγων» από τη Μέση Ανατολή. Και αυτό θα εκδηλωθεί πιθανόν με επιχείρηση αυτοκτονίας αντίστοιχης αυτών που σημειώνονται σε ανοιχτούς χώρους στο Ιράκ και στη Συρία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ζητηθεί στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών να δίδεται προσοχή σε άτομα που είναι ιδιότυπα για την εποχή ντυμένα, με τον κίνδυνο να μεταφέρουν και να κρύβουν κάτω από «βαριά» ρούχα εκρηκτικούς μηχανισμούς για να τους ενεργοποιήσουν σε αποστολές αυτοκτονίας. Αξιωματούχοι της αστυνομίας δεν αποκλείουν το γεγονός ότι στόχοι μπορούν να είναι και Κούρδοι που ζουν στη χώρα μας, με τους οποίους βρίσκονται σε σύγκρουση οι τζιχαντιστές.
Φυσικά εάν φανατικοί ισλαμιστές μπορούν να εξαπολύσουν επίθεση εναντίον άλλων μουσουλμάνων εντός της Ελληνικής επικράτειας, κανείς δεν μπορεί να μας καθησυχάσει ότι στόχος τους δεν είναι ο καθένας από εμάς. Και αν κάποιοι εξτρεμιστές έχουν σήμερα αυτή την δυνατότητα, αύριο μπορούν κάλλιστα να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους προς ξένες μυστικές υπηρεσίες ώστε να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα, η οποία έτσι κι αλλιώς θυμίζει ανοχύρωτη πολιτεία.
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: 55.000 λαθρομετανάστες εισέβαλλαν στην Πατρίδα μας ΜΟΝΟ τον Ιούλιο! Για την κυβέρνηση της αριστεράς - που θυμίζει παιδική χαρά – όλες αυτές οι μάζες χαρακτηρίζονται ως «πρόσφυγες» και μοναδική μέριμνα του κράτους είναι να λάβει περισσότερα κοινοτικά κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε οι «πρόσφυγες» να διαμείνουν στην Ελλάδα με δωρεάν φως, νερό και… κλιματισμό!
Πόσο δύσκολο είναι ανάμεσα σε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών να έχουν εισχωρήσει αρκετοί εξτρεμιστές μουσουλμάνοι; Οι πρόσφατες «εμπειρίες» από άλλες ευρωπαϊκές χώρες αυτό δείχνουν. Και στις επιθέσεις αυτές, τα θύματα δεν ήταν άλλοι μουσουλμάνοι, αλλά Γάλλοι, Βρετανοί κτλ.
Επιπλέον, αν δεχθούμε το σενάριο ενός «εμφυλίου» μεταξύ μουσουλμάνων, ας το δούμε σε συνάρτηση με το τζαμί που σχεδιάζεται να αναγερθεί στην Αθήνα: Πόσο θα προσφέρει στην «κοινωνική ειρήνη» (πέραν της προσβολής στην παράδοσή μας) ένα τέμενος που θα εξυπηρετεί πχ τους σουνίτες και θα αφήνει εκτός τους σιίτες ή άλλες σέχτες του ισλάμ; Και ποια θα είναι η λύση; Να γεμίσουμε τζαμιά την Ελλάδα;
Δυστυχώς η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας», αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Το πρόβλημα της εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών είναι πολιτικό και πολιτική θα είναι και η λύση. Οι κάτοικοι της Κω, της Μυτιλήνης και άλλων νησιών του Αιγαίο, έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται. Καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο και όλοι οι Έλληνες προτού βρεθούν στην ίδια κατάσταση. Οι ακραίες αυτές καταστάσεις απαιτούν την αυστηρή τήρηση των νόμων και όχι τον ψευτοανθρωπισμό των «αντιρατσιστών» που εξαντλείται στα δικαιώματα των αλλοδαπών εις βάρος του Ελληνικού λαού.
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epitheseis-autoktonias-sthn-ellada-apo-fanatikous-islamistes-fobountai-oi-a#ixzz3ihk5I0fV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...