Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ

 


Όλα πατρίδα μας! Κι αυτά κι εκείνα,
και κάτι που 'χουμε μες την καρδιά
και λάμπει αθώρητο σαν ήλιου αχτίνα
και κράζει μέσα μας: Εμπρός παιδιά!

Τι είναι η πατρίδα - Ιωάννης Πολέμης

Πολλοί ήταν και είναι οι κατακτητές που πέρασαν από τα Άγια Ελληνικά χώματα μας. Πέραν κάποιων θρησκευτικών τους  μνημείων δεν άφησαν τίποτα το αξιοσημείωτο καθότι ήταν βάρβαροι λαοί της Ανατολής και της Δύσης.


Ο Ελληνισμός παρέμεινε αναλλοίωτος  με το πέρασμα των αιώνων χάρη την συνεκτική αίσθηση ενότητας που είχαν οι υπόδουλοι Έλληνες και χάρη στην πίστη τους στην Ορθοδοξία.
Τόσοι σκοτωμοί, βασανιστήρια, απειλές κατά του Ελληνικού στοιχείου της Μεγαλονήσου δεν κατάφεραν να αλλοιώσουν την γενετική μας σύσταση και συνείδηση.
Οι φιλότιμες προσπάθειες της πέμπτης φάλαγγας, των τουρκοκυπρίων και των ελληνόφωνων κομμουνιστών δεν έκαμψαν με το πέρας του χρόνου το ελληνικό φρόνημα της πλειοψηφίας των κατοίκων μας.
Στις μέρες μας, τον ρόλο των εχθρών της Γης μας, ανέλαβαν τα κόμματα του κατεστημένου που θέλουν να ξεπουλήσουν το κράτος που τόσο υπερασπίζονταν από τους κακούς φασίστες, στους Τούρκους, δια μέσου της διζωνικής Ομοσπονδίας.
Ενωμένοι οι λεγόμενοι αντιφασίστες, μη σεβόμενοι το δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν επιθυμούν την επιβολή μιας νέας χειρότερης λύσης.
Οι βουλευτές και τα στελέχη της αστικής δεξιάς μη έχοντας ιερό, ούτε όσιο σε ομιλίες τους σε μνημόσυνα ηρώων του Ελληνισμού, αφού επαινούν τον αγώνα και τη θυσία των ηρώων, στον επίλογο των ομιλιών τους καταλήγουν ότι η εφαρμογή της νέας λύσης θα δικαιώσει την θυσία των πεσόντων!
Δεν γνωρίζουν οι …δημοκράτες ότι οι φωτοδότες ήρωες είτε πέθαναν για την Ένωση με την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, είτε έπεσαν υπερασπιζόμενοι τα χώματά μας από τους τούρκους εισβολείς.
Δεν είχαν στο μυαλό τους την ώρα που πολεμούσαν, που βασανίζονταν, που σκοτώνονταν, ούτε τον κοινοβουλευτισμό, ούτε την Ομοσπονδία με τον εχθρό, ούτε βέβαια να μετατρέψουν δια της θυσίας των την Κύπρο σε …..Χόνγκ Κόνγκ της τουρκίας!
Οι μόνοι που ακολουθούν πιστά την γραμμή των Ηρώων του Έθνους, είναι οι Έλληνες Εθνικιστές και Κοινωνιστές του Ε.ΛΑ.Μ., οι οποίοι αποθεώνονται από τον κόσμο σε αντίθεση με τα δεκανίκια του κατεστημένου που αποδοκιμάζονται πλέον ανοικτά και ξεκάθαρα.
Διότι οι μεν υπερασπίζονται τα δίκαια της Φυλής μας, οι δε έχουν αναλάβει εργολαβικά την αντιπροσωπεία των ξένων συμφερόντων στην Γη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...