Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Να Αγωνίζεσαι, να Αντέχεις, να Ονειρεύεσαι

Να Αγωνίζεσαι, να Αντέχεις, να Ονειρεύεσαι
Αισίως οδεύουμε προς το τέλος ενός ακόμη καλοκαιριού, το καλοκαίρι του 2015. Ένα καλοκαίρι που το τέλος του είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το Κίνημά μας. Το τέλος του καλοκαιριού αυτού σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις κρισιμότερες ίσως βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2016. Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία θα αποτελέσει το έναυσμα για το Κίνημά μας να αποτελέσει σημαίνων ρόλο στην κυπριακή πολιτική σκηνή.

Εννέα περίπου μήνες θα διαρκέσει αυτή η προεκλογική εκστρατεία και η δύναμη του Κινήματος είναι τα ίδια του τα παιδιά. Τα παιδιά του Μετώπου Νεολαίας που καλούνται να φτάσουν από το μικρότερο χωριό της ελεύθερης Κύπρου μέχρι την μεγαλύτερη της πόλη. Απέναντι στα χρήματα και στην προβολή των ΜΜΕ αντιτάσσουμε το θάρρος μας έχοντας ως πυξίδα την Ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού.
Να αγωνίζεσαι, λοιπόν, νεαρέ Εθνικιστή. Να αγωνίζεσαι για το Κίνημα γιατί μόνο ο συνεχής αγώνας θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στην μεγάλη νίκη. Μην νομίζεις, πως η δική μας νίκη είναι δύο ή τρεις βουλευτές ή κάποια υπουργεία. Η δική μας νίκη είναι να πετύχουμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Να πάρει επιτέλους η Ελληνική Νεολαία το Μέλλον στα χέρια της και να ατενίσει περήφανα μέσα σε μία Κύπρο ελεύθερη και ελληνική. Να αγωνίζεσαι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε απέναντί μας εχθρούς ορκισμένους να μας διαλύσουν. Προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να το πετύχουν, χρησιμοποιώντας λεφτά και δύναμη. Απέναντί τους όμως το Κίνημα προτάσσει την ψυχή και την αγωνιστικότητα του ΕΛΑΜίτη και σε μία τέτοια σύγκρουση η δική μας νίκη είναι αναπόφευκτη.
Μην ξεχνάς, νεαρέ Εθνικιστή, πως ο αγώνας αυτός χρειάζεται γερά νεύρα και αντοχή. Όσο εσύ θα ξενυχτάς και θα μοιράζεις το λιτό φυλλάδιο με τις θέσεις μας, κάποιοι κακομαθημένοι θα σε αποκαλούν στα κανάλια «φασίστα», «νεοναζί», «ανεγκέφαλο», «τραμπούκο» και διάφορα άλλα ωραία. Έτσι αντιμετωπίζει το 2015 η υψηλή κοινωνία τους νέους οι οποίοι αγαπούν και αγωνίζονται για τα συμφέροντα της πατρίδας τους. Δυστυχώς, όμως για αυτούς δεν τους αντιμετωπίζει έτσι ο απλός συμπατριώτης μας. Ο συμπολίτης μας που βλέπει στα πρόσωπα των νεαρών Εθνικιστών το μέλλον της Κύπρου. Για αυτό λοιπόν ΕΛΑΜίτη μην ξεχνάς να κρατήσεις την αντοχή και την ψυχραιμία σου. Απέναντι σου θα βρεις πολλούς «καλοθελητές» που θα επιδιώξουν κάθε λανθασμένη σου κίνηση για να βγάλουν το μένος τους κατά του Κινήματος επιβεβαιώνοντας δήθεν τις προειδοποιήσεις τους. Μην τους κάνεις όμως τη χάρη, ξέσκισε τα σχέδιά τους και με όπλο το θάρρος και το χαμόγελό σου διέδωσε τις Ιδέες του Κινήματος. Εσύ είσαι το πρόσωπό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), εσύ είσαι η εικόνα του ελληνικού εθνικισμού στην Κύπρο και φρόντισε να δείξεις σε όλους τους συμπατριώτες μας πως όντως είμαστε το πιο μάχιμο κομμάτι σε μία πατρίδα δειλών και υποταγμένων, πως είμαστε το αντίδοτο σε ένα άρρωστο οργανισμό, πως είμαστε ο ανθός της ελληνικής νεολαίας. Κανένα κανάλι δεν πρόκειται να μας κάνει την χάρη και να μας προβάλει, πέραν του προβλεπόμενου από τον νόμο χρόνο. Εσύ είσαι αυτός που θα κάνει γνωστές τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε κάθε άκρη της Κύπρου, εσύ είσαι που θα υψώσεις περήφανα τα λάβαρα με την αρχαία ελληνική ασπίδα και το ξίφος.
Τέλος, μην σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι. Είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Απέναντι στα θηρία της πολιτικής αλητείας προτάσσουμε τα παιδικά μας όνειρα, που δεν είναι άλλα από το να απελευθερώσουμε την Κύπρο μας και να την κάνουμε αναπόσπαστο κομμάτι με τον υπόλοιπο ελληνισμό. Μπορεί σήμερα να σου πήραν τα χρήματά σου, τη δουλειά σου και να απειλούν να πάρουν το σπίτι σου, μην τους αφήσεις ποτέ όμως να σου κλέψουν τα όνειρά σου. Αντιθέτως, αγωνίσου με όλη τη δύναμη της ψυχής σου για να τα κάνεις πραγματικότητα και διεμήνυσέ τους πως για αυτά είσαι έτοιμος για κάθε θυσία. Ούτε οι απειλές για διώξεις, ούτε τα ψεύτικα χρήματά τους μπορούν να σε επηρεάσουν. Από μικρό παιδί είσαι προσκολλημένος σε ένα σκοπό και σήμερα, μέσω πολιτικού αγώνα, τον κάνεις πραγματικότητα από τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Κάνε, λοιπόν, τα όνειρά σου και τον φόβο τους πραγματικότητα. Στήριξε με όλη σου την ελληνική καρδιά τους Εθνικιστές και μην σταματήσεις μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Στο δικό μας παραμύθι δεν υπάρχει ήττα, παρά μόνο αποφασισμένοι λύκοι που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν κάθε παχύδερμο αρνάκι πάει ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Αγώνας, Αντοχή, Όνειρα. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της δικής μας προσπάθειας. Σκληρός αγώνας με γερή αντοχή για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Πρώτιστος και αδιαπραγμάτευτος στόχος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) η επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Όποιος απειλεί την θέληση μας αυτήν θα βρει μπροστά του, τους Εθνικιστές και να ξέρει πολύ καλά πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Αν πάλι επιμένει, ας έρθει να δοκιμάσει την τύχη του!
Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...