Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ευρωπαϊκά δημοσιεύματα υπέρ του Ε.ΛΑ.Μ.

Αρκετά ήταν τον τελευταίο καιρό τα θετικά δημοσιεύματα  υπέρ του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, στα Ευρωπαϊκά Μ.Μ.Ε.



Η αρχή έγινε με την γερμανική εφημερίδα  " Deutsche Stimme" όπου ο απεσταλμένος της, έκανε εκτενή αναφορά στην αντικατοχική πορεία διαμαρτυρίας του Ε.ΛΑ.Μ. και στις επιτυχημένες εκδηλώσεις των προηγούμενων ημερών παρουσία εκπροσώπων ευρωπαϊκών Κινημάτων. 


Να σημειωθεί εδώ ότι όλες οι εκδηλώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών καλύφθηκαν από  ρωσικό τηλεοπτικό δίαυλο.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Αλεξέϊ Κομώφ με τον εκπρόσωπο του κόμματος "Ροντίνα", Φέντορ Μπιριούκοφ στον πολιτιστικό όμιλο  Κολοσσίου. 

Μεγάλη αναφορά έγινε από την ευρείας κυκλοφορίας ιταλική εφημερίδα "IL GIORNALE"  . Η απεσταλμένη της εφημερίδας σε ανταπόκρισή της από την Λευκωσία σχετική με το κυπριακό πρόβλημα, αναφέρεται στην αντίθεση του Ε.ΛΑ.Μ. στην λύση της διζωνικής ομοσπονδίας

il Giornale, notizie quotidiane

Αλλά και το αδελφό ρωσικό κόμμα "Ρόντινα" στην μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα του αναφέρεται στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του Ε.ΛΑ.Μ. υπέρ των Ισαάκ και Σολωμού στο Παραλίμνι.



Χαρακτηριστικά αναγράφεται ότι οι συναγωνιστές του Ε.ΛΑ.Μ. κατέθεσαν εν μέσω χειροκροτημάτων στεφάνι προς τιμήν των ηρώων ενώ προηγουμένως αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο οι εκπρόσωποι της κυπριακής κυβερνήσεως!
Να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα του "Ρόντινα" υπάρχει κάλυψη και της αντικατοχικής εκδηλώσεως του Ε.ΛΑ.Μ της 20ης Ιουλίου, όπου συμμετείχε και έκανε ομιλία, το επιφανές στέλεχος του κόμματος, Φέντορ Μπιριούκοφ.

Τα ξένα ΜΜΕ περιέγραψαν με εκτενή τρόπο όλες τις εκδηλώσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου που τα τοπικά ΜΜΕ δεν αντιλήφθηκαν!  

Στράτος Καρανικολάου
Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...