Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δείγματα φιλίας έδωσαν στο ΑΚΕΛ τα αδέλφια τους

Δείγματα φιλίας έδωσαν στο ΑΚΕΛ τα αδέλφια τους
Απτά δείγματα Ελληνοτουρκικής φιλίας παρέδωσαν στο ΑΚΕΛ τα αδέλφια τους, όπως κατά κόρον αποκαλεί τους «Τουρκοκύπριους», στο χωριό Σανταλάρη στα κατεχόμενα.
Έφθασαν στο σημείο μέχρι και τα λουλούδια κατάμουτρα να δεχθούν οι «σύντροφοι», με αποτέλεσμα το περιστατικό να μας προκαλεί να θυμηθούμε την συνέντευξη του προέδρου του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, σε ραδιοφωνική εκπομπή όπου δήλωνε με παρρησία ότι «προτιμά Τουρκοκύπριο πρόεδρο από Ελληνοκύπριο δεξιό».

Τώρα σαν βρεγμένες γάτες με την ουρά στα σκέλια, τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, προσπαθώντας να ανοικοδομήσουν ξανά το χάρτινο οικοδόμημα της ειρηνικής συμβίωσης.
Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο ΑΚΕΛ, αλλά και στους διάφορους οραματιστές της δήθεν Ελληνοτουρκικής φιλίας, που ξύπνησαν ξαφνικά και απότομα, από το ωραίο παραμύθι που ονειρεύονταν. Δυστυχώς τα παραμύθια δεν έχουν πάντα και ωραίο τέλος.
Κλείνοντας, να τους αφιερώσουμε μια λαϊκή παροιμία, που θα θέλαμε να κρατήσουν σαν φυλακτό στο κόρφο τους για το μέλλον. «Ο Τούρκος γιοφύρι κι αν γενεί, πάνω του μην πατήσεις».
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...