Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ρώμη - Κλείνουν τα γραφεία του ΜSI όπου σκοτώθηκε ο Μάντακας;



Με έξωση από τα γραφεία όπου σκοτώθηκε ο Έλληνας φοιτητής Μίκης Μάντακας κινδυνεύει το Κοινωνικό Ευρωπαϊκό Κίνημα το οποίο διαδέχθηκε το ιστορικό MSI.


Τα γραφεία της Via Ottaviano από το 1960 ήταν αυτά  όπου το Ιταλικό Εθνικιστικό Κίνημα , έζησε μεγάλες στιγμές και εκεί πήγαινε  ο Μίκης Μάντακας προτού σκοτωθεί από ιταλούς κομμουνιστές.
Το δραστήριο   Κοινωνικό Ευρωπαϊκό Κίνημα αναλαμβάνει κάθε χρόνο την διοργάνωση της εκδήλωσης προς τιμήν του Έλληνα φοιτητή.
Χθες το πρωί αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να εκκενώσουν το οίκημα το οποίο ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να πουλήσει  αλλά συνάντησαν την αντίσταση 200 Εθνικιστών που επόπτευαν το χώρο.
Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Κίνημα συνεργάζεται με την FORZA NUOVA  ενώ εκπρόσωπός του συμμετείχε στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στην Λευκωσία το περασμένο καλοκαίρι.
Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Alfredo Iorio δήλωσε: " Από την στιγμή που εδώ σκοτώθηκε  ο Μίκης Μάντακας τα γραφεία έγιναν σημείο αναφοράς για όλους τους Εθνικιστές ανεξαρτήτως κόμματος"
Ως Έλληνες Εθνικιστές ευχόμαστε να υπάρξει αίσιο τέλος και να παραμείνουν τα γραφεία στα χέρια εκείνων που κρατούν άσβεστη την μνήμη του Μίκη Μάντακα.



Sezione storica del MSI di via Ottaviano in Prati 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...