Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ



Συγχωροχάρτι σημαίνει συγχώρεση εκ βάθους ψυχής για όσα συνέβησαν, ως επίσης για όλες τις συνέπειες που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια του χρόνου, από κάποιο πρόσωπο ή οικογένεια, είτε από κάποιο συγγενή, γείτονα, συνεργάτη κλπ.
Το ΔΗΣΑΚΕΛ και τώρα η Αρχιεπισκοπή (τους) εκτός από τα συγχωροχάρτια, δίνουν και λευκές επιταγές ως πουπανωπροίτζιν στη Κυπριακή και εννοώ για τις αποδεκτέες  συμφωνίες τους για τη Δ.Δ.Ο. και τις συγκλίσεις τους, ως συγχώρεση και εννοώ στους τούρκους κατακτητές μας. Ποιούς άλλους; 

Εμείς, ως Ελληνισμός της Κύπρου είναι αδιανόητο μέχρι του τέλους της ζωής μας, να δώσουμε συγχωροχάρτια, μα ούτε λευκές επιταγές, ούτε στους μικρόψυχους ηγετίσκους του ΔΗΣΑΚΕΛ ή  στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο τον Β΄ που τους ευλογεί με τη ράβδο του, μα όχι φυσικά με τη ράβδο του Μωυσή, γιατί έχει μεγάλη διαφορά, γιατί η μεν ράβδος Άθεη η δε ράβδος Θεϊκή,  ούτε στη Τουρκία, μα ούτε στον ψευδοπρωθυπουργό κ. Ακκιτζί ή στον επόμενο όποιος και να είναι δεν μας ενδιαφέρει, είναι όλοι τους το ίδιο γιατί είναι η τουρκία που αποφασίζει.

Δεν ξεχνούμε την παράνομη τούρκικη βάρβαρη εισβολή. Δεν ξεχνούμε το ξεσπίτωμα διακόσιων χιλιάδων προσφύγων. Δεν ξεχνούμε τους νεκρούς μας. Δεν ξεχνούμε τα εγκλήματα αθώων πολιτών και μικρών παιδιών. Δεν ξεχνούμε τους βιασμούς των Ελληνίδων που έμειναν ανυπεράσπιστες στα χέρια των τουρκαλλάδων. Δεν ξεχνούμε τη κατοχή για Σαρανταένα ολόκληρα χρόνια.
 
Είναι καιρός πλέον ο Ελληνισμός της Κύπρου να αφυπνισθεί εκ του βαθέως ύπνου, να αφήσει κατά μέρος τα ρουσφέτια και το γλείψιμο από τα γυαλιστερά κοστούμια των βολευτάδων μας και να κατέβει στους δρόμους, στα βουνά και στα παραρά, να διεκδικήσει το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ για να σταματήσει το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Να τους αποδείξουμε όλους τους πολιτικάντηδες μας με μιά  γροθιά,  ότι αυτή η ΓΗ δεν ξεπουλιέται, αλλά ανήκει στις μέλλουσες γενιές μας. Ως απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αυξεντίου, του Κυριάκου Μάτση, του Παλληκαρίδη, και των άλλων Ηρώων μας,  να τους διώξουμε να πάνε στα σπίτια τους γιατί αρκετά τους ανεκτήκαμε και πολύ μεγάλη ζημιά προκάλεσαν και προκαλούν. Χρειαζόμαστε Ηγέτες Πατριώτες που να διεκδικούν και όχι να δίνουν συγχωροχάρτια και λευκές επιταγές στον εχθρό.  

Σύγχρονοι Μεγαλέξανδροι υπάρχουν. Να τους αποδείξουμε ότι υπάρχουν και σύγχρονοι Μακεδόνες. Εκμεταλλευόμενοι τον ύπνο μας η Πατρίς δεν κινδυνεύει μόνον, αλλά ξεπουλιέται και τα μεγαλύτερα μας δεινά  θα είναι πίσω, θα ακολουθήσουν κι’ άλλα δεινά κι’ άλλα συγχωροχάρτια και άλλες λευκές επιταγές. Δεν θα έχουμε μέλλον ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Ο δρόμος θα είναι ανοικτός για τη ξενιτιά και την εγκατάλειψη που ήδη άρχισε χωρίς επιστροφή και συνεχίζεται, όπου χαίρονται και ξένοι και οι γνωστοί εδώ δικοί μας και ο κ. Ακκιτζί και δεν θα χρειάζεται πλέον να έχει κλάδους ελαίας στα χέρια του χαμογελώντας.

Πρέπει απαραίτητα να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι ηγετίσκοι μας και ο εχθρός, μας θέλουν περισσότερο γονατισμένους για να επιτύχουν τους σκοπούς τους.
Ο τέως υπουργός της Αγγλίας λόρδος Χάνεϊ μας το τόνισε ξεκάθαρα, θα... δείτε τι θα πάθετε αφού δεν ψηφίσατε ΝΑΙ. Δεν άργησε και πάθαμε. Οι χρηματοδοτήσεις είναι πολλές. Ο μαρασμός μεγάλος. Τα πέντε μεγαλύτερα κόμματα κρατούν σιγή ιχθύος και οι ευθύνες τους είναι τεράστιες και ασήκωτες,  οι υποψίες μας ανησυχητικές. Τα μικρά κόμματα δεν έχουν φωνή από τα Μ.Μ.Ε γιατί έχουν διαφορετική άποψη που έχουν τη ισχύ και τον Πατριωτισμό, να ξεσηκώσουν το λαό μας.
Άρα να στρέψουμε όλοι τα βλέμματα μας στο Κίνημα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, για να δούμε μια  άσπρη μέρα και να του δώσουμε φωνή και δύναμη. Ευτυχώς που στις μέρες μας υπάρχει και το διαδίκτυο ως μέσον επικοινωνίας αλλιώς ο ύπνος θα ήταν ύπνος δικαίου. Μας περιμένουν.
Εμπρός λοιπόν από εμάς εξαρτάται,

Άριστος Κακουλής
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...