Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΕΣΕ Ο ΒΑΡΥΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΩΝ 3.6 ΤΟΝΝΩΝ


Παρά τις τόσες αντιδράσεις των μικρών και μεγαλυτέρων κομμάτων και του Κυπριακού λαού γενικότερα, έπεσε ο βαρύς  πέλεκυς των 3.6 τόνων και αποκεφάλισε τη πολυφωνία και τη Δημοκρατία, που τα ίδια αυτά κόμματα πριν εικοσιπέντε χρόνια, ψήφισαν το ποσοστό εισδοχής των κομμάτων στη βουλή του 1.8% και έδωσαν το σλόγκαν, πολυφωνία σημαίνει περισσότερη Δημοκρατία.  Άρα σήμερα άνετα μπορούμε να ισχυριστούμε, χωρίς πολυφωνία, λιγότερη Δημοκρατία  και πρέπει να συμφωνήσουν μαζί μου και οι τριάντα εννέα βολευτές του δησακέλ.

Από χθες, σημαίνει ότι η πολυφωνία στο Νησί του Κυπριστάν και της Μπανανίας κατέρρευσε και έσβησε με άδοξο τέλος εις βάρος του Κυπριακού λαού. Δηλαδή με λίγα λόγια, σιγά σιγά περνούμε από την Δημοκρατία στη δικτατορία,  στον φασισμό, και ορφανεύει η Κύπρος μας και μπαίνει στο γύψο, μέχρι την Ανάσταση που θα έρθει.
Η δικτατορία, ο φασισμός, ο ετσιθελισμός, τα συμφέροντα των δύο μεγάλων κομμάτων του δησακέλ είναι ο πυλώνας τους για την αποκεφάλιση της Δημοκρατίας μας, που ήταν μέχρι του τέλους της Άξιας Δημοκρατικής Διακυβέρνησης του Αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου. 

Στον δεύτερο τους πυλώνα, είναι η συνεχής διχόνοια του Κυπριακού λαού, που πάλιν πίσω από την διχόνοια κρύβονται άλλα συμφέροντα εις βάρος της Κύπρου μας και του λαού μας.

Ο τρίτος τους πυλώνας και ο μεγαλύτερος, είναι η επιθυμία τους και ο σκοπός τους, οι Έλληνες της Κύπρου να εγκαταλείψουν την Κύπρο, να την  τουρκέψουν και να την μουσουλμανοποιήσουν.

Ως πότε λοιπόν Ελληνίδες και Έλληνες της Κύπρου, θα δεχθούμε αυτές τις άνομες συμπεριφορές τους στην καταστροφική πορεία των δύο μεγάλων κομμάτων;;;
Έφθασε λοιπόν η ώρα και η στιγμή, ο λαός μας να ξεσηκωθεί, γιατί έχουμε δώσει μεγάλη πίστωση χρόνου, η υπομονή και τα όρια μας έχουν εξαντληθεί.

Εμπρός λοιπόν όλοι στους δρόμους, να διαμαρτυρηθούμε και να απαιτήσουμε ΑΛΛΑΓΗ γιατί η Πατρίς μας κινδυνεύει από αητονύχηδες που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν τα ΠΑΝΤΑ.
Θυμηθείτε τους Αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας. Θυμηθείτε τα λόγια των Ηρώων μας: Oυ περί χρημάτων των Αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί ΑΡΕΤΗΣ. Ελευθερία ή θάνατος.
Θυμηθείτε τα λόγια του Παλληκαρίδη, του Αυξεντίου, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, και του Αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου παραμονές του δημοψηφίσματος του 2004 το... Παρέλαβα Κράτος, δεν θα παραδώσω κοινότητα, ΟΧΙ.
ΟΧΙ λοιπόν στους υποδουλωτές του ενδοτισμού, της ηττοπάθειας, των συμφερόντων, του μίσους και της διχόνοιας, Γυρίστε τους τη πλάτη και απαρνηθείτε τους!!
 

Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...