Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ – ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ

Οι συναγερμικοί συνεχίζουν καθημερινά να αρέσκονται να δηλώνουν  «Εθνικόφρονες» αντί ομοσπονδιακοί. Όταν τους μιλήσεις ότι δεν είναι Εθνικόφρονες αλλά ομοσπονδιακοί σκίζουν τα ιμάτια τους από τα νεύρα τους και αρνούνται ότι είναι ομοσπονδιακοί, αλλά υποστηρίζουν την Δ.Δ.Ο!! Φυσικά για να είμαι ακριβοδίκαιος όχι όλοι, αλλά όμως θέλουν να αποκαλούνται συναγερμικοί. Αυτό το φαινόμενο είναι ανεξήγητο και μοιάζει με ιστορία αρχαίας τραγωδίας.  

Τώρα διερωτάται κανείς, δεν το χώνεψαν ακόμη ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο, ή περιμένουν την ηγεσία τους να τους το πει;

Η ηγεσία τους δεν πρόκειται να τους ανοίξει τα μάτια τους αλλά ούτε και το πνεύμα τους, που βρίσκονται κάποιοι ακόμη σε ευημερία και άλλοι σε χειμερία νάρκη, ή σε λήθαργο ή κάτι άλλο, γιατί η ηγεσία τους  θέλει και τα δύο, για να παίζουν σε διπλό ταμπλό, ανάλογα ότι τους συμφέρει για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Οι περισσότεροι  συναγερμικοί  ξύπνησαν ολίγον τι από τον λήθαργο και κάτι κατάλαβαν για παράδειγμα, αρνήθηκαν στο κάλεσμα της ηγεσίας τους  να πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν στις περασμένες ευρωεκλογές, όμως δεν τιμώρησαν το κόμμα τους και να ψηφίσουν άλλα κόμματα, κάποιοι συναγερμικοί εντάχθησαν στη «συμμαχία πολιτών, και στο Ε.ΛΑ.Μ οι δε υπόλοιποι όμως δηλώνουν συναγερμικοί, νενέκηδες και «εθνικόφρονες»!!!!
 Όμως  δεν ανοίγει κανείς το στόμα του να δηλώσει με ειλικρίνεια, σε ποιά σημεία συμφωνούν και δεν υποβάλλουν τη παραίτηση τους και σε ποιά σημεία διαφωνούν αλλά παραμένουν  και κρατούν αποχή. Τι άραγε αναμένουν από την ηγεσία τους και δεν προχωρούν να ενταχθούν σε άλλα κόμματα; Να δουν πόθεν ανατέλλει ο ήλιος; Να τους απαντήσω εγώ απλά, λογικά, και ειλικρινά.

Να μην αναμένουν ούτε καλύτερες μέρες, ούτε φως στην άκρη του τούνελ,. ούτε χαΐρι, ούτε μέλλον υπάρχει πλέον σε τούτο τον δύσμοιρο Τόπο. Αν δεν ανοίξουν ΟΛΟΙ οι συναγερμικοί και ακελικοί και των υπολοίπων κομμάτων, οι αποκαλούμενοι του κεντρώου χώρου, τα μάτια τους και το πνεύμα τους, η Κύπρος θα τουρκέψει σύντομα, κι’ εμείς θα βρεθούμε άλλοι στη θάλασσα, άλλοι στα καράβια πρόσφυγες, κι’ άλλοι πεινασμένοι και κουρελιασμένοι σε άλλη γη, όπως ακριβώς ο Συριακός λαός σήμερα, και οι τούρκοι θα στήσουν ακόμη ένα αίσχος στο Τρόοδος όπως αυτό του Πενταδάκτυλου και κάποιοι πολιτικοί του ΔΗΣΑΚΕΛ θα επιβραβευτούν από τους τούρκους για δεύτερη φορά.  

Όταν αποφασίσει κανείς να επισκεφθεί τα (εθνικόφρονα) σωματεία του ΔΗΣΥ που κατάντησαν χαρτοπαικτικές λέσχες και καπνιστήρια, βλέπει Ελληνικές και  Ζυριχικές Σημαίες, φωτογραφίες των Ηρώων του Αγώνα της ΕΟΚΑ 55’59 και του 182Ι.
Κύριοι του ΔΗΣΥ, αυτοί οι Ήρωες μας έχουν θυσιαστεί για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του Έθνους μας από τον τουρκικό και Αγγλικό ζυγό. Εσάς το έργο σας σήμερα, είναι να παραδώσετε την Κύπρο στους τούρκους   κατακτητές με τις συμφωνίες σας και τις συγκλίσεις σας με βάση τη Δ.Δ.Ο. ως λύση.
Αρα να κατεβάσετε τις φωτογραφίες των Ηρώων μας από τους τοίχους και τις Ελληνικές σημαίες, εφ’ όσον από ΕΝΩΤΙΚΟ κόμμα το μετατρέψατε σε ομοσπονδιακό και φιλοτουρκικό. Ούτε έχετε κανένα δικαίωμα να παρευρίσκεστε σε Εθνικά Μνημόσυνα να καταθέτετε στεφάνια και να κηρύττετε ψευδοπατριωτικούς λόγους, γιατί είστε ανάξιοι των περιστάσεων των καιρών. Επίσης να αφαιρέσετε πάραυτα τις ταπέλλες που γράφουν ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ και να αναρτήσετε άλλες με την επωνυμία, «ομόσπονδες λέσχες του ΔΗΣΥ»

Πρέπει να καταλάβει τώρα ολόκληρος ο Κυπριακός λαός, ότι αν δεν ξεσηκωστούμε αύριο στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούμε, η Κύπρος θα τουρκέψει και την ευθύνη δεν θα έχουν μόνο τα δύο κόμματα του ΔΗΣΥ  και του ΑΚΕΛ αλλά ο κοιμισμένος, ο αχάπαρος και αποχαυνωμένος λαός μας.  
Μόνον το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο Ε.ΛΑ.Μ σήμερα κατέρχεται στους δρόμους και διεκδικεί τα δίκαια του. Εμπρός λοιπόν σας περιμένουμε στις τάξεις μας για ένα καλύτερο μέλλον της Πατρίδας μας,

Άριστος Κακουλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...