Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ


Δυστυχώς στις μέρες μας κάποιοι καλλιεργούν τη διχόνοια, συκοφαντούν, ρίχνουν όξος και χολή σκόπιμα, γιατί έτσι τους συμφέρει για να αλλάξουν ρότα ότι δήθεν  οι πολίτες θα αφήσουν πίσω τους τα σκάνδαλα, τις κλεψιές, τις ατασθαλίες κάποιων πολιτικών και κομμάτων, και θα ασχοληθούν με το Ε.ΛΑ.Μ και άρχισαν ανηλεή πόλεμο εναντίον του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου - Ε.ΛΑ.Μ. αναλαμβάνοντας εργολαβικά επί καθημερινής βάσεως, κάθε είδους συκοφαντίες να το πλήξουν, φοβούμενοι την άνοδο του, απορροφώντας ψήφους από τον ΔΗΣΥ.

Βλέποντας η ηγεσία του ΔΗΣΥ ότι μάζες ψηφοφόρων τους, τους εγκαταλείπουν και ενώνονται στις τάξεις του Ε.ΛΑ.Μ τους πιάνει πανικός, φοβία, τρόμος και τρέμουλο. Τα θεληματικά λάθη και πράξεις, κύριοι του ΔΗΣΥ πληρώνονται ακριβά. Ο Κύπριος πολίτης έχει ξυπνήσει και άρχισε να τιμωρεί αυστηρά γιατί του στερήσατε την δουλειά του, το μέλλον του, αύριο θα τον ξεσπιτώσετε και κάποιοι είναι στη φυλακή για μικροχρέη και κάποιοι ξενιτεύονται για να ζήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν είναι το Ε.ΛΑ.Μ που ευθύνεται γι’ αυτά όλα κύριοι. Το Ε.ΛΑ.Μ. κτίζει φρούρια και ανοικοδομεί  Πατρίδες για μια ΕΝΩΣΗ με τον Εθνικό κορμό, που ήταν ο Μεγάλος Πόθος των προγόνων μας και δικός μας σήμερα, γιατί μπουχτίσαμε με τους  πολιτικάντηδες μας που είναι βουτηγμένοι στο  βούρκο και στη ασυδοσία. Για να γνωρίζετε κύριοι καθημερινά μας αγκαλιάζουν με θέρμη Ενωτικοί προερχόμενοι από το ΔΗΣΥ απογοητευμένοι, ταλαιπωρημένοι και κλαμένοι, ότι τους ξεγελάσατε με τις ψεύτικες σας δεσμεύσεις προεκλογικά και μετεκλογικά.   

Όμως η ειλικρίνεια, οι καθαρές τους θέσεις και η Αγωνιστικότητα, ο ενθουσιασμός που διακατέχει τους Ελαμίτες με τα καθαρά τους χέρια, δεν έχουν να φοβηθούν κανένα, όσο πόλεμο και λάσπη ρίχνουν και θα ρίξουν, ο κόσμος βλέπει και κρίνει.
Όλα ανεξαιρέτως τα Μ.Μ.Ε κατηγόρησαν το Ε.ΛΑ.Μ  ότι έλαβε μέρος στα επεισόδια. Τι οργανωμένο θέατρο έφεραν στη επικαιρότητα με ανύπαρκτους ηθοποιούς, να δημιουργήσουν μυθιστόρημα, καθ’ ήν στιγμή η Αστυνομία με ανακοίνωση της δεν επιρρίπτει  ευθύνες στη Νεολαία του Ε.ΛΑ.Μ.
Συμπέρασμα. Ο κόσμος να εμπιστεύεται τα Μ.Μ.Ε;; Ας το αποφασίσουν οι πολίτες!!
Αρχικά το συνεταιρικό ΔΗΣΑΚΕΛ με τις ίδιες φασιστικές νοοτροπίες και αρχές συναποφάσισαν να αυξήσουν το εκλογικό μέτρο, χθες είχαμε τα «φανταστικά επεισόδια» τι άλλο να περιμένουμε στο μέλλον;;

Για να δούμε αν υπάρξει τρίτη πράξη του έργου στον πόλεμο της λάσπης;

Άριστος Κακουλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...