Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Να μας αφυπνήσει το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Να μας αφυπνήσει το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δια του παρόντος Δελτίου Τύπου, εκφράζει την θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στο λαό της Γαλλίας για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Η σκέψη όλων μας πηγαίνει στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των φανατικών μουσουλμάνων, που μάλλον δεν ενσωματώθηκαν στην χώρα που τους φιλοξενούσε!
Ιδιαίτερα τραγικό είναι το γεγονός ότι πολλά από τα θύματα ήταν νέοι άνθρωποι που πήγαν να παρακολουθήσουν μια συναυλία.
Δυστυχώς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά, κι αυτή την φορά με τον πιο άσχημο τρόπο. Το τρομοκρατικό χτύπημα ας αντηχήσει σαν κώδωνας κινδύνου ώστε επιτέλους να αφυπνιστούμε και να δούμε τον κίνδυνο που παραμονεύει.
Εδώ και καιρό έχουμε ζητήσει να κλείσουν τα σύνορα, αφού τρομοκράτες του ISIS έχουν αδράξει την ευκαιρία που τους δίνεται μέσω της μετανάστευσης και των διαφόρων αντιρατσιστών, να εισχωρήσουν σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε ζητήσει επίσης την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, αλλά και τον έλεγχο των λεγόμενων "πολιτικών προσφύγων". Ο κίνδυνος παραμονεύει και επιτέλους πρέπει να παρθούν μέτρα κατά της μετανάστευσης.
Αν οι τρομοκράτες κατάφεραν τέτοιο μεγάλο χτύπημα σε μία χώρα που βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, με σοβαρότερα μέτρα ασφαλείας από τα δικά μας, φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να γίνει κάτι παρόμοιο στην Κύπρο σε ανάλογη περίπτωση.
Οι ευθύνες όλων των κομμάτων -πλην του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)- που στηρίζουν τον λεγόμενο πολυφυλετισμό είναι μεγάλες. Η ασφάλεια των συμπολιτών μας μετράει περισσότερο από τις ιδεοληψίες που προσπαθούν να εφαρμόσουν στην κυπριακή κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...