Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Νομιμοποίησε επίσημα την ανωμαλία και η Βουλή μας

Νομιμοποίησε επίσημα την ανωμαλία και η Βουλή μας
Η λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που δυστυχώς κατέλαβε και την πατρίδα μας, όπως ήταν αναμενόμενο, μας δείχνει ήδη τα τραγικά αποτελέσματά της. Οι άφρονες πολίτες και πιστοί υπήκοοι που υπηρετούν τυφλά τις εντολές των νεοταξιτών αφεντικών τους άλλωστε δούλεψαν εντατικά προς αυτόν το σκοπό, αφού βρήκαν ένα Κράτος εν δυνάμει απών.
Έτσι λοιπόν, η πολιτική ένωση ή διαφορετικά το σύμφωνο συμβίωσης αποτελεί πλέον νόμο της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού η Βουλή των Αντιπροσώπων υπερψήφισε το νομοσχέδιο σε νόμο, το απόγευμα της Πέμπτης, 26 Νοεμβρίου. Στο νομοσχέδιο τάχθηκαν υπέρ 39 βουλευτές, εναντίον 12 ενώ 3 βουλευτές τήρησαν αποχή.
 
Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πλέον για την Κύπρο, αποδοχή και στήριξη της ανωμαλίας και του εκφυλισμού, μέσα σε μια Ορθόδοξη κοινωνία συναλληλίας Εκκλησίας και Πολιτείας!
 
Όπως γνωρίζουμε, για την Εκκλησία η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα. Ο Απόστολος Παύλος μας λέει:

«ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι, οὔτε εἰδωλολάτραι, οὔτε μοιχοὶ, οὔτε μαλακοὶ, οὔτε ἀρσενοκοῖται, οὔτε πλεονέκται, οὔτε κλέπται, οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι.»

Σε τι διαφέρει λοιπόν η νομιμοποίηση των ομοφυλόφιλων με το σύμφωνο συμβίωσης, από την κτηνοβασία και την νομιμοποίηση της παιδεραστίας που συμβαίνει ήδη στην Ευρώπη; Πουθενά δεν διαφέρει! Σε λίγο καιρό, ενδέχεται να δούμε να προτάσσονται νομοσχέδια που θα νομιμοποιούν όλες αυτές τις ανωμαλίες ως κάτι φυσιολογικό. Στην Γερμανία και σε άλλες "πολιτισμένες χώρες" υφίστανται ήδη με νόμο του κράτους.
 
Ενάντια σ' αυτή την καταστροφική υπαρξιακή παρακμή, ο εθνικός πατριωτισμός και η Ορθοδοξία μας με τις σταθερές ηθικές αξίες και τα πανανθρώπινα ιδεώδη τους, αποτελούν το τελευταίο προπύργιο κόντρα στην ολική καταστροφή μας από το μένος της εθνομηδενιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων των άθεων επιβουλέων μας. Άπαντες αντισταθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...