Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ


Σε προχθεσινές του «απόψεις» για το Κυπριακό μέσω του λογαριασμού του στο facebook και σε χθεσινή αναδημοσίευση στην  ιστοσελίδα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ» ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης παρουσιάζεται σε φωτογραφία του, κρατώντας μια πινακίδα που διατυπώνει ακριβώς τις δύο λέξεις....  Θέλω Λύση.



Διαβάστε παρακαλώ επακριβώς, τι έχει γράψει στον λογαριασμό του στο facebook
 " Φυσικά θέλω λύση!! και μη μου αρχίσετε τώρα, ότι θα δεχόμουν την όποια λύση. Ασφαλώς Όχι. Θα ήθελα μια λύση που να μπορεί να αντέξει και να λειτουργήσει, να μην καταρρεύσει εύκολα μετά την υπογραφή."
Συνεχίζοντας σε άλλη παράγραφο του:
 " Δίκαιη πάντως δεν μπορεί να είναι, πως θα υπάρξει δικαιοσύνη μετά από την εισβολή και 41 χρόνια κατοχής.. Δεν πρόκειται να πω για κανένα ότι δεν θέλει λύση: το θεωρώ μεγάλη προδοσία. Ούτε όμως ανέχομαι να ακούω συνεχώς και καθημερινά επιχειρήματα εναντίον της λύσης" . Συνεχίζοντας γράφει τα εξής: "Θέλω λύση που να βασίζεται στη Δ.Δ.Ο. Δεν είναι η τέλεια λύση, αλλά είναι σκέτα ουτοπία να πιστεύει κάποιος ότι μπορούμε να αλλάξουμε πλεύση έτσι απλά, μετά από 41 χρόνια πορείας προς την ίδια κατεύθυνση.
Και μετά από τόσες παρόμοιες συμφωνίες από όλους του προέδρους της Κ.Δ."
 Επίσης σε άλλη παράγραφο του γράφει και τα εξής: "Έχω εμπιστοσύνη στον Αναστασιάδη, είναι πανέξυπνος, έμπειρος, βλέπει μπροστά και ξέρει ακριβώς τι θέλει. Πρέπει να τον στηρίξουμε!!"

Κατ’ αρχάς να αρχίσω από τη φωτογραφία και να θεωρηθεί σεβαστή η άποψη μου. Αν  έβλεπα τον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, αντί να κρατά ταπέλλα στα χέρια του με αυτές τις δύο λέξεις, θα ήταν πολύ καλύτερα να έβαζε την ταπέλλα  σε φέσι τούρκικο και το φορούσε στο κεφάλι του, θα του πήγαινε πολύ καλύτερα και θα τον είχα κι’ εγώ στο άλμπουμ στο σπίτι μου για ενθύμιο!!!  

Μα έχετε την εντύπωση κ. Μιχαηλίδη ότι παίζουμε ποδόσφαιρο με στημένο παιχνίδι; Εσείς οι 20 βολευτές του ΔΗΣΥ η ηγεσία του κόμματος σας, η ηγεσία του ΑΚΕΛ ή καλύτερα το ΔΗΣΑΚΕΛ προσφέρετε Γη και Ύδωρ στους τούρκους κατακτητές μας, έναντι πολύ αδράς αμοιβής βλέπε usaid undp από Νορβηγία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στον τύπο, δεν είναι δικές μου αποκαλύψεις, καλλιεργείτε τον ενδοτισμό, και έχετε την εντύπωση ότι θα παραπλανήσετε ή θα πείσετε τον Ελληνικό Κυπριακό Λαό με τα ψευδοεπιχειρήματα σας, ότι όλοι οι πρόεδροι της ΚΔ ασχολήθηκαν με παρόμοιες συμφωνίες. 

Κατά την Κυπριακή την ταχινόπιττα (Δ.Δ.Ο) την ανακάλυψαν, την ζύμωσαν και την έψησαν ο μεγάλος λαοπλάνος και ενδοτικός της Κύπρου  ο ηγετίσκος σας δήθεν «Εθνικόφρονας» Γλαύκος Κληρίδης με τον Ντενκτάς στη Νέα Υόρκη, κοροϊδεύοντας τον λαό μας με ψευδοσυνθήματα όπως ... "την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω και τα... σύνορα μας είναι στη Κερύνεια", έκλεψε από τον λαό μας 530 εκατομμύρια λίρες, ότι δήθεν θα έφερνε τους ρωσικούς πυραύλους S300 για αμυντική θωράκιση της Κύπρου μας, για να κερδίσει τις εκλογές, αλλά πυραύλους ποτέ δεν είδαμε.

Από την αμυντική κάλυψη μείναμε απροστάτευτοι πολίτες, και  από  τα ψευδοσυνθήματα του, μας έφερε το σχέδιο Ανάν που το απορρίψαμε με ποσοστό 76% χάρις στον Πατριωτισμό του Άξιου Ηγέτη Αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου, που μας άφησε παρακαταθήκες τις οποίες έχουμε φυλαγμένες στη ψυχή μας, και θα τις κουβαλούμε εν όσω είμαστε εν ζωή, και τις μεταλαμπαδέψαμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας.

Οφείλω να το επανατονίσω ότι, ούτε ο  βολευτής του ΔΗΣΥ ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ούτε ο κ. Ανανστασιάδης και ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μα ούτε οι ηγετίσκοι του ΑΚΕΛ με οποιονδήποτε τρόπο, ή μέσα ή όποιες χρηματοδοτήσεις από το εξωτερικό μπορούν να μας κάμψουν το φρόνημα μας ή να πτοηθούμε στις πιέσεις ή στον πόλεμο που δημιουργούν στα μικρά κόμματα. Όσον αφορά στη τελευταία του παράγραφο ο κ. Μιχαηλίδης, ότι έχει εμπιστοσύνη στον κ. Αναστασιάδη και είναι πανέξυπνος, έμπειρος, βλέπει μπροστά κ.ο.κ δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο. Πανέξυπνος μπορεί να είναι, έμπειρος, έμπιστος, το αποκλείω και το αμφισβητώ κ. Μιχαηλίδη και σας παραπέμπω στα έξι σημεία των δεσμεύσεων του προεκλογικά και μετεκλογικά, που στις περασμένες ευρωεκλογές η αποχή, τα λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια, άγγιξαν   στο μεγάλο ποσοστό ρεκόρ της τάξης του 60% και 115 χιλιάδες συναγερμικοί δεν πήγαν στη κάλπη να  ψηφίσουν το κόμμα σας.

 Αυτό λέει πολλά κ. Μιχαηλίδη γιατί εσείς προσωπικά, το κόμμα σας κι’ ο κ. Αναστασιάδης ξεγελάσετε έναν ολόκληρο  λαό μέσα σε λίγα 24ωρα.
Άρα γιατί τώρα να σας πιστέψει ο λαός, είτε στο σχέδιο της Δ.Δ.Ο. ή στην οικονομία ή σε θέματα Υγείας που τα νοσοκομεία μας έπιασαν πάτο;
Σας συνιστώ και είναι άποψη μου προσωπική κ. Μιχαηλίδη και να με συγχωρέσετε γι’ αυτό... αφού στην πολιτική δεν πείθετε, καλύτερα να ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο που είμαι σίγουρος ότι πείθετε τον κόσμο,


Άριστος Κακουλής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...