Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πολωνία -Συμμετοχή του Ε.ΛΑ.Μ. σε συνέδριο για την οικονομία

PASEK

" Το έθνος-κράτος στην εποχή της παγκοσμιοποίησης »- υπό τον τίτλο αυτό, διοργανώθηκε στις 21 Νοεμβρίου στο Rybnik της Πολωνίας το διεθνές συνέδριο για την οικονομία που διοργάνωσε το ΝΟΡ.

Στο συνέδριο εκπροσώπησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μάριος Βασιλείου,που έκανε ομιλία  μέσω  του skype με τίτλο "Η Εθνική Οικονομία την εποχή της παγκοσμιοποίησης ». 


Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονταν οι:  Δρ Μάικλ Καπιάσα, λέκτορας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του  Κατοβίτσε ,ο Βόιτσιεκ  Τρόιαν δικηγόρος, ο Τζέρεμι Τέρνερ του βρετανικού think-tank, " Φόρουμ του Λονδίνου", ο Κέβιν Λέιζελ  του DE NOP. 
Επίσης μίλησε και ο  Δρ Ράφαελ Σίνγκερ, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Κατοβίτσε.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την ομιλία του Μάριου Βασιλείου:

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

 Στις μέρες μας οι διεθνείς τραπεζίτες συνεχίζουν να διορίζουν τους κυβερνητικούς ηγέτες των Εθνών.  Οι αντιπρόσωποι που επιλέγονται,  υποστηρίζουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Οι τραπεζίτες ελέγχουν τα μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα στις χώρες μας διαμέσου της χρηματοδότησης και των λόμπυ. Δεν υπάρχει ένα πραγματικά ανεξάρτητο Έθνος στην Ευρώπη.
Ακόμα και αν η κυβέρνηση αλλάζει χέρια στην πραγματικότητα λίγες αλλαγές συμβαίνουν καθώς αυτές οι μαριονέτες  προσποιούνται ότι κάνουν καλό στον λαό και στο έθνος αλλά στην πραγματικότητα  δεν υπάρχει αμφιβολία ποιόν πραγματικά εξυπηρετούν. Η καινούργια κυβέρνηση Τσίπρα στην Ελλάδα είναι ένα παράδειγμα αυτής της άθλιας πρακτικής.  
Αυτοί αποφασίζουν  ποιες χώρες θα παράγουν και ποια προϊόντα και ποιες άλλες χώρες θα δαιμονοποιηθούν   και οι λαοί τους θα θυματοποιηθούν εκτός και αν ακολουθήσουν τις οδηγίες τους. Η Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, η Λιβύη και η Συρία είναι τα ακριβή παραδείγματα αυτής της πολιτικής.
Έχουν υπό τον έλεγχό τους την βιομηχανία του εγκλήματος, την διακίνηση ναρκωτικών και τις φαρμακευτικές βιομηχανίες.
Ο στόχος τους είναι να καταργήσουν την εθνική οικονομία , την κυριαρχία και την οικονομική βιωσιμότητα δια μέσου της διεθνούς νομοθεσίας αλλά και εκείνης της Ε.Ε.

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι κοινά παραδείγματα της καταπίεσης από την παγκοσμιοποίηση, μια τραγωδία που οδήγησε την Ελλάδα και την Κύπρο στην οικονομική λήθη, στην καταστροφή του εθνικού και κοινωνικού ιστού, στην απώλεια των Ελληνικών αξιών και ηθών.
Υπήρξε ένα μαύρο μονοπάτι διαφθοράς, καταστροφής του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας, απώλειας της οικονομικής προσωπικής ανεξαρτησίας, φοροδιαφυγής, ακροτήτων από τα εργατικά συνδικάτα, υπεξαίρεσης και πολιτικής διαφοράς που κυνηγάει το έθνος μας εδώ και 40 χρόνια.
Ήταν τα πολιτικά κόμματα της αριστεράς και της δεξιάς που έσπρωξαν την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ε.Ε. υποσχόμενα ευημερία, εύκολα χρήματα και αλόγιστα έξοδα. Για να εφαρμόσουν τις υποσχέσεις τους έδιδαν τεράστια δάνεια, οδηγώντας έτσι τις χώρες μας στην υψηλή εθνική και ιδιωτική υπερχρέωση  η οποία δεν έχει ξαναγίνει στην διεθνή οικονομική ιστορία.
Πώς όμως μπορούμε να αποκλίνουμε από αυτό το μονοπάτι και να επιβιώσουμε ως Ευρωπαϊκό έθνος ενάντια στην παγκοσμιοποίηση;
Το Εθνικιστικό Κίνημα προτείνει μια εθνική στρατηγική έτσι ώστε να ξεπεράσουμε την επιβαλλόμενη κρίση. Αγωνιζόμαστε για μια χώρα που θα ανήκει στους Έλληνες.
Θέλουμε αν επιβάλλουμε τον ολικό έλεγχο των κρατικών και τραπεζικών ιδρυμάτων έτσι ώστε να εντοπίσουμε τους τομείς  όπου υπήρξε κατάχρηση του δημοσίου χρήματος, να ταυτοποιήσουμε όλους εκείνους που φοροδιέφευγαν και να τους δικάσουμε. Όσοι έκλεψαν χρήματα των φορολογουμένων θα φυλακιστούν και οι περιουσίες τους θα δημευθούν.
Θα εφαρμόσουμε αυστηρούς ελέγχους στην μετανάστευση, θα επενδύσουμε στις πηγές ενέργειας και θα παλινορθώσουμε τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.
Θα κρατικοποιήσουμε όλες τις τράπεζες , θα σβήσουμε τα χρέη των πολιτών που ζουν στα όρια της φτώχειας.
Όσον αφορά την Ε.Ε, εμείς δεν θέλουμε ένα ευρωπαϊκό ύπερ κράτος με τις Βρυξέλλες ως πρωτεύουσα του. Δεν θέλουμε να καταστούμε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Οι αποφάσεις των εθνών - κρατών θα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από εκείνες του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και άλλων ευρωπαϊκών θεσμών.
Πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στην ιδέα της παγκοσμιοποίησης που έχει στόχο την κατάργηση των εθνών.

Σας ευχαριστώ

Μάριος Βασιλείου


Μέλος του πολιτικού συμβουλίου - Ε.ΛΑ.Μ.

8


2




35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...