Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

"Πρόβλημά μας το Ε.ΛΑ.Μ. η αιτία για αύξηση του εκλογικού μέτρου" - Ωμή παραδοχή από τον Γεωργίου του ΑΚΕΛ

"Πρόβλημά μας το Ε.ΛΑ.Μ. η αιτία για αύξηση του εκλογικού μέτρου" - Ωμή παραδοχή από τον Γεωργίου του ΑΚΕΛ
Ωμή παραδοχή έγινε στην εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι" από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος ανέφερε ότι "Πρόβλημά μας είναι το Ε.ΛΑ.Μ." και αποτελεί την κύρια αιτία για αύξηση του εκλογικού μέτρου.

Βέβαια συνεχίζοντας την προκλητική του αναφορά, προσπαθώντας να πείσει όσους παρακολουθούσαν την εκπομπή, έλεγε ότι αυτό εμπίπτει μάλιστα στα πλαίσια της πολυφωνίας (;).
Τώρα ο λαός γνωρίζει πoιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και ποιος ενοχλεί περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, που κατακρεούργησε τη χώρα μας, Εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά, αλλά και οπουδήποτε αλλού εμπλέκεται.
Πλέον όλοι γνωρίζουν ποια είναι η μοναδική ατόφια και καθαρή φωνή, που τόσο φοβούνται και δεν θέλουν με τίποτα να μπει στη Βουλή, να μη τους χαλάσει τα σχέδια, αλλά και να τους ξεμπροστιάσει στα μάτια του Κυπριακού Ελληνισμού.
Στις επερχόμενες εκλογές η επιλογή αποτελεί μονόδρομο. Είτε στηρίζεις τη σάπια κομματοκρατία υπερψηφίζοντάς της ή με την αποχή σου τους δίνεις άφεση αμαρτιών, είτε περνάς στην αντεπίθεση στηρίζοντας το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).
Δεν το λέμε εμείς αλλά οι ίδιοι τους ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...