Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

«Δίκαιη δεν θα είναι, αλλά θέλω την λύση»

Με μια ταμπέλα που γράφει «Θέλω λύση», ο Ανδρέας Μιχαηλίδης παραθέτει κάποιες προσωπικές του απόψεις για το Κυπριακό, μέσω facebook.

Διαβάστε τι έγραψε ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ
«Φυσικά θέλω λύση!! Και μη μου αρχίσετε τώρα, ότι θα δεχόμουν την οποιαδήποτε λύση. Ασφαλώς όχι. Θα ήθελα μια λύση που να μπορεί να αντέξει κ να λειτουργήσει, να μην καταρρεύσει εύκολα μετά την υπογραφή. 
Δίκαιη πάντως δεν μπορεί να είναι, πώς θα υπάρξει δικαιοσύνη μετά από την εισβολή κ 41 χρόνια κατοχής.. Δεν πρόκειται να πω για κανένα ότι δεν θέλει λύση: το θεωρώ μεγάλη προδοσία. Ούτε όμως ανέχομαι να ακούω συνεχώς και καθημερινά, επιχειρήματα εναντίον της λύσης. 
Θέλω λύση που να βασίζεται σε διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Δεν είναι η τέλεια λύση, αλλά είναι σκέτα ουτοπία να πιστεύει κάποιος ότι μπορούμε να αλλάξουμε πλεύση έτσι απλά, μετά από 41 χρόνια πορείας προς την ίδια κατεύθυνση. Και μετά από τόσες παρόμοιες συμφωνίες, από όλους τους ΠτΔ. 
Κάτι σημαντικό είναι ότι τη συμφωνία θα την υπογράψω εγώ, ο περιπτεράς στη γωνιά, η κομμώτρια απέναντι, η οικογένεια του γιατρού δίπλα κι ο αρχιτέκτονας πιο κάτω..
Το τελευταίο: έχω εμπιστοσύνη στον Αναστασιάδη-είναι πανέξυπνος, έμπειρος, βλέπει μπροστά και ξέρει ακριβώς τι θέλει. Πρέπει να τον στηρίξουμε!!»
Σ.Α
onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...