Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Έπεσαν οι μάσκες – Πρόβλημά τους το Ε.ΛΑ.Μ.

Έπεσαν οι μάσκες – Πρόβλημά τους το Ε.ΛΑ.Μ.
Η αναφορά που έγινε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 (2/11/15), Μέρα Μεσημέρι, από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου, δεν είναι ένα τυχαίο ολίσθημα, αλλά αποτελεί ωμή παραδοχή, ότι η αιτία που αναδείχθηκε σε μείζον ζήτημα το εκλογικό όριο και γίνεται τόσος ντόρος τις τελευταίες μέρες, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Τα αμέτρητα οικονομικά σκάνδαλα, οι συνεχείς τραγικές ολισθήσεις στο Εθνικό μας ζήτημα, οι άνεργοι, οι άποροι συμπατριώτες μας, οι ουρές στα κοινωνικά παντοπωλεία αλλά και η κατακρεουργημένη οικονομία μας, δεν αποτελούν σοβαρά προβλήματα για το πολιτικό κατεστημένο. Η ανάγκη δε για καλύτερη λειτουργία των θεσμών όπως διαμηνύουν εδώ και μέρες, είναι κούφια λόγια για ευρεία κατανάλωση.
Το μοναδικό πρόβλημα των δήθεν δημοκρατών είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), που εξασφαλίζει, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ποσοστά ένταξης στη Βουλή και έτσι με αντιδημοκρατικές μεθόδους προσπαθούν να ανακόψουν τη γνήσια φωνή των Εθνικιστών.
Ο λαός τώρα γνωρίζει την αλήθεια και καλείται να κάνει τις δικές του επιλογές. Είτε στηρίζει με την ψήφο του όλους αυτούς που έφεραν την Κύπρο στο σημερινό της κατάντημα, είτε τους δίνει άφεση αμαρτιών με την αποχή και τους επιτρέπει να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.
Όσοι όμως θέλουν να πλήξουν το πολιτικό κατεστημένο και να ακουστεί μια νέα καθαρή πολιτική φωνή, έχουν μόνο μια επιλογή. Να στηρίξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και να κάνουν τον εφιάλτη πραγματικότητα, σε όσους μετέτρεψαν την ζωή μας σε καθημερινό εφιάλτη.
Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι … Η επιλογή σου ανήκει …

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...