Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Δηλητήριο για το Ε.ΛΑ.Μ. έχυσαν οι τουρκοφυλλάδες

Δηλητήριο για το Ε.ΛΑ.Μ. έχυσαν οι τουρκοφυλλάδες
Στον απόηχο των επεισοδίων της 16ης Νοεμβρίου, φάνηκε και η τραγική αλήθεια - Δείτε τι γνώμη έχουν για εμάς τα ''αδέρφια'' μας και θα την διαπιστώσετε και εσείς ...
 
Ας δούμε περιληπτικά σε μετάφραση τους πηχυαίους τίτλους των τ/''κ'' εφημερίδων της επόμενης ημέρας, 17/11/2015.

 
1. AFRIKA - Το μόρφωμα του ΕΛΑΜ σκορπά το φόβο. Στην Κύπρο οι φασίστες ποτέ δεν θα μπορούσαν να διώκονται και δεν θα το κρίνουμε περισσότερο! Ο Γρίβας ζει στην καρδιά σας; Δεν έχετε κανέναν εγκέφαλο στην καρδιά σας; ΑΣ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ
 
2. DEMOKRAT OAKIS - Το ΕΛΑΜ εμφανίστηκε στο Λήδρα Πάλας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΤΔΒΚ και τους αποδοκίμασε. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ!
 
3. DETAY - Tο τίμημα της ειρήνης για την ειρήνη 
 
4. DIYALOG - Κρατώντας ελληνικές σημαίες, μέλη του ΕΛΑΜ επιδόθηκαν σε φασιστικές ενέργειες κατά Τουρκοκυπρίων. ΑΝΟΗΤΟΙ 
 
5. GUNES - ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΚΤΗΝΩΔΙΑ. Με αυτούς πάμε να κάνουμε ειρήνη! 
 
6. HABERAL KIBRISLI - ΤΟ ΕΛΑΜ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ 
 
7. HALKIN SESI - ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 
 
8. HAVADISΗ - ΕΚΤΑΦΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
 
9. KIBRIS POSTASI - Το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωσή του σχετικά με την αξιόποινη πράξη, αναφέρεται στην στρατιωτική υποδομή του ΕΛΑΜ. - Aναστασιάδης για ΕΛΑΜ: Οι ανόητοι! Ακιντζί: Ας τους δικάσουμε. 
 
10. KIBRIS - Στη Νότια Λευκωσία, μέλη του ακραίου εθνικιστικού ΕΛΑΜ επιτέθηκαν σε όχημα Τουρκοκυπρίων. Το γεγονός της επίθεσης σε μια περίοδο προσπάθειας για το Κυπριακό, προκαλεί θλίψη και θυμό. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 
 
11. ORTAM - ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ! 
 
12. STAR KIBRIS - ΤΟ ΕΛΑΜ ΞΕΡΑΣΕ ΜΙΣΟΣ 
 
13. VATAN - Οι Έλληνες κατά τ' άλλα έχουν καλές προθέσεις! 
 
14. YENI BAKIS - Tα σκοτεινά κυκλώματα ενεργούν 
 
15. YENIDUZEN - Αναστασιάδης για ΕΛΑΜ: ΠAΡΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 
 
 
Εν τω μεταξύ, η ''χάρη'' μας έφτασε μέχρι και την Τουρκία, αφού το θέμα των επιθέσεων έσπευσαν να καλύψουν και οι τουρκικές εφημερίδες, υπό τους ακόλουθους τίτλους:
 
ΗURRIYET - Φασιστική επίθεση εναντίον των Τουρκοκυπρίων: 2 τραυματίες
 
MILLIYET - Ανόητοι και απαράδεκτοι. Τα μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης ΕΛΑΜ στην Κύπρο, διοργάνωσαν πολλαπλές ρατσιστικές επιθέσεις με σκοπό να αμαυρώσουν την 32η επέτειο της ΤΔΒΚ.
 
Για το ίδιο θέμα, το πρακτορείο ειδήσεων ANKARA ANATOLIA (17.11.15) αναφέρει ότι οι Τουρκοκύπριοι δέχτηκαν επίθεση αργά τη Δευτέρα, από την ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, ή ΕΛΑΜ, όπως ανέφεραν οι δυνάμεις ασφαλείας.
 
 
Ηλίου φαεινότερον ότι το τουρκικό μίσος ζει και βασιλεύει στα κατεχόμενα, για κάθετί εθνικό και ελληνικό, που αποκαλούν από αγραμματοσύνη και μικρότητα ως φασιστικό, όπως διεφάνη από τα εν λόγω μηνύματα, πόσο μάλλον δε όταν πρόκειται για το Κίνημά μας, που στα μάτια τους φαντάζει ως ο χειρότερος εχθρός όλων.
 
Παρόλο που δεν είχαμε καμία απολύτως εμπλοκή στα επεισόδια, όπως διαβεβαίωσε επίσημα και η αστυνομία την ίδια κιόλας ημέρα, γεγονός που δυσαρέστησε πολλούς, τα φερέφωνα του Ακιντζί εντούτοις έσπευσαν να επενδύσουν στην συνήθη τουρκική προπαγάνδα για να ξεσηκώσουν τα οθωμανικά στίφη, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον ψευδοηγέτη τους, αλλά και για να πουλήσουν εξώφυλλα γράφοντας εις βάρος μας ασύστολα ψεύδη.
 
Σκεφτείτε να ήμασταν και ''ένοχοι'' τι θα έγραφαν ... χρυσές δουλειές θα κάνανε ...
 
Όταν ο χειρότερος εχθρός του εχθρού μας, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), τότε μπορεί ο καθένας εύκολα να αντιληφθεί ότι η μοναδική επιλογή είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που σπαταλούν τον "αντικατοχικό" τους αγώνα σε καφετέριες, ταβέρνες στα κατεχόμενα, πίνοντας καφέ, ζιβανία και τρώγοντας ωραία γλυκά, συναινώντας και υποκύπτοντας κάθε φορά στις προσταγές του εκάστοτε αφέντη τους, Ερντογάν ή Ακιντζί.
Αν ο λαός βαρέθηκε τους προσκυνημένους μισέλληνες, τότε έχει την επιλογή, αυτούς που δεν θέλει ο εχθρός ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...