Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ

Όσος πόλεμος και λάσπη, έπεσε  και πέφτει τα τελευταία χρόνια εις βάρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου - Ε.ΛΑ.Μ από το ΔΗΣΑΚΕΛ και της ηγεσίας της Συμμαχίας Πολιτών και αλλού, τόση δύναμη και αποφασιστικότητα διαθέτουμε για το μεγάλωμα και τη στέριωση των δυνάμεων μας.

Ο Κόσμος συνεχώς μας αγκαλιάζει, οι  μάζες πυκνώνουν μέρα παρά μέρα, και στις πόλεις και στην ύπαιθρο χωρίς να παίρνουμε από το πουθενά χρηματοδοτήσεις είτε από μεγαλοεπιχειρηματίες είτε από το εξωτερικό που παίρνουν κάποια κόμματα, ή μίζες.  Τα χέρια μας είναι πεντακάθαρα, η γραμμή μας ορθή, η νεολαία μας στους δρόμους διεκδικεί Απελευθέρωση και ο Πατριωτισμός στο έπακρον.
Καθημερινά γινόμαστε δέκτες εναγκαλισμού από τους πολίτες που μας λένε τα καλύτερα λόγια. Μεγαλουργούμε γιατί πάντοτε διεκδικούμε και δεν χαριζόμαστε σε κανένα είδος ενδοτισμού, και προχωράμε πάντα μπροστά με το γνώθι σ’ αυτώ και γνώμονα πάντοτε το συμφέρον  του Έθνους μας. 
Τα δύο μεγάλα παραδοσιακά κόμματα ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ άρχισαν να μικραίνουν, οι οπαδοί τους σιγά –σιγά, τους γυρίζουν τη πλάτη διότι τους ξεγέλασαν και τους κατάστρεψαν οικονομικά, ή για λόγους Εθνικούς, τώρα αναζητούν νέο χώρο για ζεστασιά και ασφάλεια, γι’ αυτό ενώνονται μαζί μας και σαν μια γροθιά πορευόμαστε ολοταχώς προς την Λύτρωση και τη ΝΙΚΗ.

Τώρα το ΔΗΣΑΚΕΛ με την ίδια ιδεολογία, πιστεύω, τον ενδοτισμό για ξεπούλημα του Νησιού και του Λαού μας, στην ίδια ακριβώς γραμμή, με τον ίδιο πανικό ότι το Ε.ΛΑ.Μ θα μπει  τον Μάιο του 2016 στη βουλή, τους έπιασε μελαγχολία και πανικός και έτρεξαν αμέσως να αυξήσουν το ποσοστό εισδοχής στη βουλή, βγάζοντας και από το παράθυρο τους οικολόγους που είναι για 20 χρόνια στη βουλή, για να έχουν ελεύθερο το πεδίον των αποφάσεων τους. Να ονομάσω την ενέργεια τους φασιστική, ανέντιμη, τρελλή, ανώριμη, βιαστική, φοβική, άδικη, ετσιθελική; ΝΑΙ      

Ένα πράγμα να βάλουν στο νου τους. Ο κόσμος θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά με την ψήφο του, γιατί η αδικία δεν χαρίζεται ούτε από τον Θεό, αλλά ούτε από τους ανθρώπους. Το ανθρώπινο πείσμα είναι μεγάλη δύναμη και σίγουρα θα είμαστε τον Μάιο στη βουλή και θα ακούσουν εκείνα που δεν άκουσαν ποτέ τους.
Αλήθειες, Πατριωτισμό, ήθος και να πάρουν μαθήματα Δημοκρατίας και Πολιτισμού και πόσο οι Ελαμίτισσες και οι Ελαμίτες αγαπούν την Πατρίδα τους. 
Είναι προς Τιμή μας και χαρά μας που ανησυχούν και πανικοβάλλονται.

Εμείς απαντούμε Σπαρτιάτικα και με Λεβεντιά. Την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσουμε και τα σύνορα μας είναι στη Κερύνεια, στη Μόρφου, στον Απόστολο Ανδρέα.


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...