Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο υπεύθυνος Δυτικών Προαστίων Λεμεσού του Ε.ΛΑ.Μ. στην Βουλή των Ελλήνων.


Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου  ο επικεφαλής Δυτικών Προαστίων Λεμεσού του Ε.ΛΑ.Μ., Μιχάλης Χριστοδούλου επισκέφθηκε την Αθήνα όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από τους βουλευτές και τον Γ.Γ.του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Οι Ελλαδίτες βουλευτές  μάλιστα ξενάγησαν τον συναγωνιστή μας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής  και στους χώρους της Βουλής των Ελλήνων. 
Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος δέχθηκε στο γραφείο του τον συναγωνιστή μας και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί του.
Αυτό που έκανε εντύπωση στον υπεύθυνο Δυτικών Προαστίων Λεμεσού  ήταν η απλότητα με την οποία τον δέχθηκαν οι Ελλαδίτες συναγωνιστές και η σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ τους.
Με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση ο Μιχάλης Χριστοδούλου ενημέρωσε στα γραφεία της Ε.Ο. Λεμεσού, τα μέλη του Ε.Λ.Α.Μ. για την παραμονή του στην Αθήνα και τόνισε πως το Ε.ΛΑ.Μ. είναι σάρκα από την σάρκα της Χρυσής Αυγής και πως τα δύο Κινήματα αποτελούν την μοναδική ελπίδα του Ελληνισμού για να βγεί από την οικονομική, εθνική, κοινωνική και βιολογική κρίση που αντιμετωπίζει. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...