Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Όλα υπό κατάρρευση είναι Πρόεδρε...

Tου Όμηρου Αλεξάνδρου
Οικονομολόγου Λογιστή-Ελεγκτή
Omiros.Alexandrou Facebook


Ανησυχία προκάλεσε η ψεσινή αναφορά του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη σχετικά με το Τσίρειο στάδιο. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος τόνισε πως προτεραιότητα της πολιτείας είναι η ανέγερση νέου σταδίου στη Λεμεσό και αυτό λόγω της κατάστασης του Τσίρειου Σταδίου, αφού όπως ανέφερε υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του! Ο κύριος Αναστασιάδης στην σχετική αναφορά σημείωσε πως η ανέγερση του σταδίου στη Λεμεσό είναι απολύτως αναγκαία να γίνει, για να μην θρηνήσουμε θύματα.



Πιωμένος η μη…… ο Πρόεδρος πάλιν πέταξε την ….βαρέλα του. Δεν φτάνει που το κυπριακό ποδόσφαιρο, σαν μικρογραφία της Κυπριακής μπανανίας που είναι, ταλανίζεται από διαφθορά, χουλιγκανισμό και μη ικανοποιητική προσέλευση φιλάθλων, ο Πρόεδρος με την αψυχολόγητη του δήλωση επιβάρυνε ακόμη πιο πολύ την κατάσταση. Όπως μου ανέφεραν κάποιοι που βρίσκονται κοντά στα αθλητικά δρώμενα της Λεμεσού το Τσίρειο στάδιο είναι εδώ και αρκετό καιρό επικίνδυνο γιατί τα λεφτά που προορίζοντο για επιδιορθώσεις φαγωθήκανε.  

Αναρωτιέμαι μετά την απίστευτη αυτή γκάφα του Προέδρου, ποίος είναι αυτός που θα πάει να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο. Αν και αγαπώ το ποδόσφαιρο, προσωπικά έχω να παρακολουθήσω ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κύπρο εδώ και 17 χρόνια. Ο λόγος; Όπως πολλοί από εσάς θα θυμούνται, τότε σε αγώνα εναντίον της Βουλγαρίας στο Τσίρειο στάδιο για το παγκόσμιο κύπελλο,κάποιοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου, στοιχημάτισαν άκουσον άκουσον εναντίον της Εθνικής Κύπρου και τελικά έχασαν τον αγώναΚαι το χειρότερο, το έγκλημα αυτό κουκουλώθηκε από την τότε κυβέρνηση Κληρίδη για να μην τιμωρηθεί η Εθνική μας από την OYΕΦΑ

Μετά από την πιο πάνω δήλωση του Προέδρου, που όπως μου φάνηκε στο σχετικό βίντεο πρέπει να ήπιε κανένα ουίσκι παραπάνω,  η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να απαγορεύσει την διεξαγωγή αγώνων στο Τσίρειο, σε αντίθετη περίπτωση θα φέρει ακέραια την ευθύνη αν συμβεί το απευκταίο.

Εύχομαι ειλικρινά ο Πρόεδρος να έκανε  την πιο πάνω δήλωση υπό την επήρεια ποτού και να μην είναι αλήθεια τα όσα ανάφερε. Γεννάται όμως γενικότερα θέμα με τις συχνές γκάφες του Προέδρου, ανεξάρτητα αν αυτές οι γκάφες οφείλονται στο ποτό η όχι. Είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί όλους μας δεδομένου ότι χειρίζεται προσωπικά και το Κυπριακό που απ’ ότι λέγεται βρίσκεται σε κρίσιμη φάση. Εκεί δυστυχώς δεν υπάρχουν κάμερες για να βλέπουμε τι λεει και τι πράττει. Ο θεός να βάλει το χέρι.

Τελικά στην Κυπριακή μπανανία όλα είναι υπό κατάρρευση γιατί μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν προβληματικοί, ανίκανοι και δοσίλογοι. Κατέρρευσαν οι Θεσμοί, κατέρρευσαν οι τράπεζες και η οικονομία, κατέρρευσε το ποδόσφαιρο και όπου νάνε θα καταρρεύσει και η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω της εκτρωματικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που διαπραγματεύεται ο Πρόεδρος, ίσως γιατί μόνο έτσι, όπως πιστεύουν κάποιοι πολιτικοί, θα παραγραφούν τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...