Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΕΡΤΙΠΙΑ

Έξι μήνες απομένουν μέχρι τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2016 και τα μεγάλα κόμματα άρχισαν να ασχολούνται με τα μικρά κόμματα για να φύγουν από τα μέση τους, δεν αρκεί αυτό άρχισαν ένα ανηλεή πόλεμο μέσω των καναλιών οργανωμένα, που τους προωθούν και τους στηρίζουν για δικούς τους σκοπούς και που όλοι μας γνωρίζουμε  πολύ καλά μέχρι και η κουτσή Μαρία, ποιοί είναι οι λόγοι.


Είχα την εντύπωση για να είμαι ειλικρινής,, ότι κάποιοι πολιτικοί δεν θα άνοιγαν το στόμα τους να πουν οτιδήποτε για λόγους ντροπής,  να κοκκινίζουν και λίγο, μετά από όλα τα γνωστά σκάνδαλα, τις ατασθαλίες, το θόρυβο, τη διακίνηση των εκατομμυρίων ευρώ, αλλά όχι μόνον αυτό δεν θα έβγαιναν ούτε στη τηλεόραση να τους δει ο κόσμος. Μεγάλο το θράσος τους. Μεγάλο γιατί παραμένουν ατιμώρητοι και εκτός φυλακής, που κυκλοφορούν ελεύθεροι κι’ ωραίοι.
Η μπανανία του Κυπριστάν δεν διαθέτει για τους πολιτικούς μας, ούτε Γενικό Εισαγγελέα, ούτε, νόμους, ούτε δικαστήρια, ούτε φυλακές, μα ούτε και σοβαρότητα. Ζούμε και βλέπουμε όλοι μας καθημερινά, ότι βρισκόμαστε σε μια ζούγκλα, σε ένα χάος, γυμνοί  και δυστυχισμένοι, ναρκωμένοι, εν μέσω κοιμισμένων θηρίων.  Αυτή την εντύπωση έχω.

Επειδή είμαι μεγάλος στην ηλικία και ασχολήθηκα με την πολιτική για δεκαετίες σε αρκετά κόμματα της δήθεν δεξιάς παράταξης που πούλησαν τα όνειρα μου και τις ελπίδες μου για μια Κύπρο Ελεύθερη, άρχιζαν οι καβγάδες μεταξύ των μεγάλων κομμάτων για τα σκάνδαλα, τις ατασθαλίες για τις κλεψιές, για το ρουσφέτι κ.ο.κ.
Τούτη τη φορά βλέπουμε τα μεγάλα κόμματα να συνασπίζονται και να θέλουν να διαλύσουν και να εξολοθρεύσουν με μανία όπως τους «Τζιχαντιστές» που αποκεφαλίζουν τους ανθρώπους με λύσσα να αποκεφαλίσουν τα μικρά κόμματα, και να υπερηφανεύονται για τα κατορθώματα τους. Ντροπή τους και αγένεια τους.
Ένας σοβαρός λόγος είναι κι’ αν κάνω λάθος να με διορθώσετε, επειδή όλοι τους τα έφαγαν, τα πήραν και έχουν τακτοποιηθεί γιατί να καυγαδίσουν; Υπάρχει λόγος; Φαίνεται ότι έκαναν δίκαιη μοιρασιά και είναι όλοι τους υπερευχαριστημένοι και τρισευτυχισμένοι. Ο λαουτσίκος μας, όνειρα γλυκά, αναμένει ρουσφέτι και ίσως κανένα κόκαλο από τους πολιτικούς τους, ενώ άλλοι μεταναστεύουν για ένα καλύτερο μέλλον. 

Παρακολουθώ τελευταίως στα δημοσιογραφικά πάνελ να προσκαλούν μόνο ένα πολιτικό, ή κάποτε δύο, από τα δύο μεγάλα κόμματα και οι πολιτικοί αυτοί πυροβολούν τα μικρά κόμματα εξ επαφής, χωρίς να προσκαλούν εκπρόσωπο τους. Αυτοί παπάδες αυτοί τατάδες. Η Δημοκρατία μας στο μεγαλείο της!!
Ευτυχώς που στην εποχή μας υπάρχει και το διαδίκτυο και σχολιάζουμε τα κακώς έχοντα... αν δεν αποφασίσει το ΔΗΣΑΚΕΛ να το κλείσουν κι΄αυτό, να μην υπάρχει φωνή, ούτε στα μικρά κόμματα αλλά ούτε και στους πολίτες. Είμαι σίγουρος πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι σύντομα θα το πετύχουν, αφού κάπου κάπου βάζουν το χεράκι τους, εκεί που δεν τους συμφέρει, μέχρι τα τηλέφωνα μας  είναι υπό παρακολούθηση. Έλεος πλέον!!

Τα δύο συνεργαζόμενα κόμματα λοιπόν, ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ ή ΔΗΣΑΚΕΛ καλύτερα, έχοντας πλέον τη ίδια φασιστική νοοτροπία του Σταλινισμού-Λενινισμού, πρέπει ως πολίτες να αρχίσουμε να ανησυχούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί βλέπουμε να εκκολάπτονται κίνδυνοι φασισμού, ετσιθελισμού, νέοι μέθοδοι, χρησιμοποιώντας μεθόδους αντιλαϊκής πολιτικής αντί φιλολαϊκής πολιτικής και εξηγούμαι. Προεκλογικές δεσμεύσεις αθετούνται, σχέδιο Ανάν, μνημόνιο, κούρεμα καταθέσεων, τώρα εκποιήσεις, φυλακίσεις για μικροχρέη, αποκεφαλισμό των μικρών κομμάτων τύπου ISIS και ανηλεής πόλεμος, ατιμωρησία των πολιτικών  για τα σκάνδαλα και τις μίζες εκατομμυρίων!! Μέχρι που θα πάει η σκούφια τους;;
Θα ξυπνήσει καμιά φορά ο Κύπριος πολίτης ή θα κοιμάται τον  ύπνο του δικαίου; Είμαστε Άξιοι της τύχης μας.
ΙΔΩΜΕΝ


Άριστος Κακουλής    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...