Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ορειβατική εξόρμηση και πεζοπορία του Μετώπου Νεολαίας

Ορειβατική εξόρμηση και πεζοπορία του Μετώπου Νεολαίας - Φωτογραφικό αφιέρωμα

Αυτή την Κυριακή, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής πήραμε... άδεια από τις έντονες πολιτικές μας δραστηριότητες και περάσαμε μία έντονη, κοπιαστική και πολύ όμορφη μέρα στην ελληνική φύση.


Στο ορεινό περιβάλλον της Αττικής, μέσα στο δάσος της Πάρνηθας (ή μάλλον σε ό,τι έχει απομείνει από αυτό) πραγματοποιήσαμε την σημερινή πολύωρη πεζοπορία μας.

Διασχίσαμε δασικά μονοπάτια, αναρριχηθήκαμε στους βράχους και περπατήσαμε μέχρι το αρχαίο σπήλαιο του Πανός.

Μετρήσαμε τη φυσική μας κατάσταση, αναπνεύσαμε οξυγόνο και καλλιεργήσαμε την συντροφικότητα, στοιχείο αναγκαίο στον μεγάλο Αγώνα μας για μία ελεύθερη Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα πολιτικό κόμμα. Είναι η γνήσια έκφραση της ελληνικής ψυχής, που είναι άρρηκτα δεμένη με την ελληνική φύση. Και που έχει ανάγκη την ευρωστία του σώματος και του πνεύματος και πάνω απ' όλα τον αέρα της ελευθερίας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oreibatikh-ejormhsh-kai-pezoporia-tou-metwpou-neolaias-fwtografiko-afierwma#ixzz3qyLvmYrL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...