Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑΙ, εντελώς άδικα, σ’ ένα κράτος παράνομα τουρκοπατημένο και με παράνομη τουρκική εισβολή και 41 χρόνια κατοχής, είναι δικαιολογημένα τα παιδιά να κατέβουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν, έξω οι τούρκοι από την Μαρτυρική μας Πατρίδα. 

Μας κάνουν όλους περήφανους και νιώθουμε περιχαρείς για τον Πατριωτισμό που παρουσιάζει  η νεολαία μας σήμερα, και διαδηλώσεις δεν πρέπει μόνο να βλέπουμε μια φορά τον χρόνο για την ψευδοεπέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους, αλλά επί τακτικής βάσης και δικαιούνται τα παιδιά, αλλά όχι μόνον τα παιδιά, αλλά έχουμε υποχρέωση ολόκληρος ο Κυπριακός λαός, αλλά τα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ τώρα με την ίδια ιδεολογία και φιλοσοφία  με φασιστικές νοοτροπίες Σταλινικές – Λενινιστικές κατάφεραν δυστυχώς να διχάσουν και να αποχαυνώσουν τον λαό μας, αφού επίσης κατάφεραν να τον γονατίσουν και οικονομικά συν τοις άλλοις.
Όμως του Έλληνα η ψυχή πρέπει να παραμείνει επί των επάλξεων, γιατί ο Τόπος μας κινδυνεύει και εκ των έσω με τους πολιτικάντηδες των δύο ηγεσιών για ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Είναι γνωστές οι θέσεις των και πολλά τα λεφτά που κυκλοφορούν προερχόμενα από το εξωτερικό για να πετύχουν τον σκοπό τους. Όμως άδικος ο κόπος τους και το άγχος που τους διακατέχει. Του Έλληνα η ψυχή παραμένει το  για Αιώνες και χιλιετηρίδες ακλόνητη και πεισματική. Αυτό διδαχθήκαμε από την ένδοξη Ιστορία μας.  ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.

Θυμάμαι τα μαθητικά μου χρόνια ως μαθητής Οκτώ ετών στη Δ΄ Αστική σχολή Λεμεσού κατά την διάρκεια του Απελευθερωτικού Αγώνα της Ε.ΟΚ.Α. 55’59 οι δάσκαλοι μας, μας έβγαζαν έξω στους δρόμους με τις Ελληνικές σημαίες να διαδηλώσουμε έναντι των Άγγλων αποικιοκρατών, που κτυπούσαν ανελέητα τους συμμαθητές μας με  γκλοψ, και μας έριχναν δακρυγόνα για να μας διαλύσουν. Όμως δεν τα βάζαμε κάτω φωνάζοντας τους έξω οι Άγγλοι από τη Κύπρο και απαιτούμε ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ που ήταν ο πόθος των πατεράδων και των παππούδων μας. 

Να θυμίσω στον Κυπριακό Υπερήφανο Λαό μας και στον κ. Ανανστασιάδη με τους ομοϊδεάτες  του ΑΚΕΛ τα γεγονότα του Παγκυπρίου Γυμνασίου στη Λευκωσία και της Δ΄  Αστικής σχολής Λεμεσού από τους μαθητές εκείνης της εποχής. Να θυμίσω στον κ. Αναστασιάδη ότι η τουρκία παράνομα εισέβαλε στη Κύπρο και κατακρατεί για 41 ολόκληρα χρόνια τη μισή μας Πατρίδα με χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους και πριν από έντεκα χρόνια ΕΣΕΙΣ κ. Ανανστασιάδη και ο πατέρας σας όπως συνηθίζετε να τον αποκαλείτε ο Γλαύκος Κληρίδης, τους δώσατε Άφεση Αμαρτιών, Γη και Ύδωρ και συνεχίζετε και σήμερα με περισσότερη Γη και Ύδωρ, παρά τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις ότι δεν θα επαναφέρνατε ξανά το σχέδιο Αναν.
Σήμερα συγκλίνετε με τους τούρκους, ένα χειρότερο σχέδιο από το σχέδιο Αναν, και κάνω εμετό όταν ακούω τη λέξη διαπραγματεύομαι. 
Δηλαδή διαπραγματευόμαστε την Πατρίδα μας που σημαίνει προδοσία. ΝΑΙ,  όποιος διαπραγματεύεται την Πατρίδα του είναι προδοσία και η προδοσία καταγγέλλεται και τιμωρείται. 
Να θυμίσω στον κ. Ανανστασιάδη ότι κάποια από αυτά τα παιδιά έχουν στην οικογένεια τους νεκρούς και Αγνοούμενους και έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους, είναι πρόσφυγες και ζουν μακριά,  με πόθο την επιστροφή και είναι πλημμυρισμένοι από Αγανάκτηση και δικαιολογημένοι πλήρως. Αυτά τα παιδιά βλέπουν καθημερινά το φωτισμένο έκτρωμα στον Πενταδάκτυλο, και θέλουν να λειτουργηθούν στις Εκκλησιές των χωριών τους κ. Ανανστασιάδη. Κάποια παιδιά σήμερα κ. Ανανστασιάδη αν γνωρίζετε περνούν δύσκολες μέρες στη ζωή τους ένεκα της οικονομικής κρίσης. Τους ρωτήσατε πόσα λεφτά παίρνουν χαρτζιλίκι την ημέρα ή αν έχουν ένα σάντουιτς να φάνε;

Είναι προσβολή στο (Κράτος) μας να ζητά συγγνώμη  από τον κ. Ακκιτζί τον παράνομο εισβολέα και κατοχικό ψευδοηγέτη για τα μικροεπεισόδια.
Είναι ντροπή και προσβολή να ακούμε από τα Μ.Μ.Ε. να μεταφέρουν στους ακροατές μας ότι βάσει των κατηγοριών που επεβλήθησαν στους συλληφθέντες μαθητές μας επιβάλλεται ποινή μέχρι και πέντε χρόνια φυλάκιση.  Ντροπή και ασέβεια.
Δηλαδή κύριοι αυτά τα παιδιά δεν έχουν το δικαίωμα να μορφωθούν και να γίνουν σωστοί άνθρωποι στη κοινωνία και πρέπει να τιμωρηθούν;;
Ρωτώ όσους και όσες  υποστηρίζουν αυτή την άποψη αν υπάρχουν. Μα φυσικά κάποιοι ολίγοι υπάρχουν, πολύ λίγοι και ονομάζονται επαναπροσεγγιστές.  Μήπως είναι εγκληματικά στοιχεία κύριοι της Μπανανίας και του Κυπριστάν;; 
Η Γενική Εισαγγελία και η Αστυνομία κάνουν καλά να συλλάβουν και να κατηγορήσουν τους κλέφτες, τους απατεώνες, που τα πήραν αδρά, και να  τα επιστρέψουν, που κατέστρεψαν τον Τόπο μας, αλλά φαίνεται πολλά ζητούμε, και που σύντομα θα αρχίσουν τα ξεσπιτώματα και οι κραυγές. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...