Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2016

Επειδή το τελευταίο διάστημα κάποιοι από τα ανώτερα στρώματα της μπανανίας του Κυπριστάν, μας ρίχνουν βόμβες αερίων ότι, δεν θα διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές λόγω «δήθεν» λύσης του Κυπριακού.
Εγώ τους απαντώ πολύ χαλαρά και ψύχραιμα, σ’ όσους το πιστεύουν ή το πίστεψαν αυτό το Μέγα ψέμα και δηλητήριο που μας σερβίρουν στο βρώμικο και συμφεροντολογικό τους παιχνίδι, σε ξένους και  Ανθέλληνες, που θέλουν να ονομάζονται κάποιοι ολίγοι «ελληνοκύπριοι».


Επίσης τους απαντώ ευθαρσώς ότι, ούτε λύση θα αποδεχθεί ο Υπερήφανος Ελληνισμός της Κύπρου, αλλά ούτε θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και τις επιθυμίες της Τουρκίας και  των Αγγλοαμερικάνων, μα ούτε του Ανανστασιάδη και της παρέας του, που «αγωνίζονται» με νύχια και με δόντια και εδώ στη Κύπρο και στο εξωτερικό για την λύση τους, και θα κλείσει μια για πάντα και τις πόρτες και τα παράθυρα και στον Ακκιτζί και στους Νταβούτογλου και Ερντογάν.   

Ελληνίδες και Έλληνες της Κύπρου,
Τα μακριά κοντά έχουν γίνει. Μην εμπιστεύεστε στις φωνές του ΔΗΣΑΚΕΛ του συγκυβερνώντος κομματιδίου του Ευρωκό, του ΔΗΚΟ  της ΕΔΕΚ και της  Συμμαχίας «δήθεν» των πολιτών που οι τελευταίοι πέρυσι το καλοκαίρι δεν επέτρεψαν στη (θεματική ομάδα του  Κυπριακού) Λεμεσού του κινήματος τους, παρόντος και του υπογράφοντος, να αναρτήσουμε το πανό με τα συνθήματα "Δεν ξεχνώ - Λευτεριά-Επιστροφή".
Είναι το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ που ψήφισαν τον νόμο για τις εκποιήσεις και το καταραμένο, άδικο και καταστροφικό μνημόνιο. Αυτά τα πιο πάνω κόμματα έχουν υπόγειες συνεργασίες και Μεγάλα συμφέροντα για τη καταστροφή και της κοινωνίας μας και της Πατρίδας μας γενικότερα.
Άρα μην τους εμπιστεύεστε λοιπόν στις υποκριτικές  και ψεύτικες τους ανακοινώσεις ή δηλώσεις. Κλείστε λοιπόν τα μάτια και τ’ αυτιά σας σ’ αυτούς.

Οφείλουμε και είμαστε υπόχρεοι να ακούσουμε την καθάρια φωνή των μικρών κομμάτων,  κινημάτων, όπως  π.χ. το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα - Ε.ΛΑ.Μ,  ευσυνείδητων ομάδων, Ελεύθερων Σωματείων κ.α που έχουν καθαρά τα χέρια, για να σώσουμε την Πατρίδα μας.
Να την σώσουμε από τους μακρυχέρηδες, τους αητονύχηδες, τους ενδοτικούς, τους κλέφτες και απατεώνες, τους συμφεροντολόγους και τους λωποδύτες, που κατασπάραξαν τα πάντα και που (Δικαιοσύνη μας)... κλείνει  τα μάτια και τ’ αυτιά σ’ αυτούς όλους και να δώσουμε φως και μέλλον στους νέους μας, για μια  καλύτερη ζωή.   

Δεν θα επιτρέψουμε στους ολίγους  Ανθέλληνες, να τουρκέψουν την Κύπρο μας.
Πρέπει να θυμηθούμε όλοι μας τους Αγώνες του Ελληνισμού, για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Δυνατή, χωρίς ξένους στρατούς και έποικους και να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια τους και στις περιουσίες τους.
Πρέπει να θυμηθούμε τα λόγια, τα Πατριωτικά Συνθήματα και τα Ποιήματα των Ηρώων μας που κληρονομήσαμε στο πέρασμα των αιώνων.
Μην εμπιστεύεστε σε κάποιους  αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α του Ένδοξου Αγώνα του 55-59 που κρύβονται κάτω από την ομπρέλα και τον κόκκινο μανδύα του Δησακέλ, γιατί γνωρίζουμε το πιστεύω τους και τη δράση τους για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας, που κάποτε Αγωνίστηκαν για την ΈΝΩΣΗ της Κύπρου μας με τη ΜΗΤΕΡΑ Ελλάδα και τώρα δια μαγείας ένεκα συμφερόντων, μεταμορφώθηκαν σε φανατικούς ομοσπονδιακούς και Ανανικούς, τουρκόφιλους που εξυπηρετούν τα τούρκικα συμφέροντα και τα δικά τους.

Θα θέλαμε πολύ να ζωντανέψει από τον τάφο σήμερα ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής να τους δει στα μάτια.  
Οφείλουμε και έχουμε όλοι μας Εθνική υποχρέωση σήμερα, να ζητήσουμε όλοι μας παραίτηση της σημερινής κυβέρνησης και διεξαγωγή νέων Γενικών εκλογών,  για να βγούμε από τα σημερινά αδιέξοδα, που ξεπουλιέται η Πατρίδα μας, τα σπίτια μας, τις καθημερινές φυλακίσεις αθώων πολιτών μας για μικροχρέη που δεν μπορούν να βρουν μια δουλειά για να εργαστούν και να ξεπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.
Έχουμε ανάγκη από ΕΝΑΝ Πρόεδρο Άξιο και Πατριώτη, που να είναι Αγωνιστής υπέρ των Δικαίων της Πατρίδας μας και που να εργάζεται με ζήλο και αφοσίωση και  όλοι οι κλέφτες να περάσουν στη φυλακή και να επιστρέψουν πίσω τα εκατομμύρια ευρώ, που δεν τους ανήκουν.

Ελληνίδες και Έλληνες της Μαρτυρικής μας Κύπρου,
Σήμερα, η Πατρίς μας κινδυνεύει, είπε κάποτε και ο Μεγάλος μας Ήρωας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Κτυπούν πένθιμες καμπάνες τουρκοποίησης του Νησιού μας. 
Τις μέρες τούτες τες γιορτινές στα σπίτια σας, κάντε πράξεις το πιστεύω σας  και δώστε το μήνυμα ότι, η Κύπρος θα επιβιώσει και θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ. 
Δεν θα περάσουν  τα  οποιαδήποτε Ανανικά τους σχέδια και επιβουλές,


Άριστος Κακουλής     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...