Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ακιντζί: «Οι τουρκο''κύπριοι'' δεν πρόκειται να ζουν ως μειονότητα σε ένα Ελληνικό νησί»

Ακιντζί: «Οι τουρκο''κύπριοι'' δεν πρόκειται να ζουν ως μειονότητα σε ένα Ελληνικό νησί»
Χωρίς την παραμικρή αιδώ, ο τούρκος ηγέτης του ψευδοκράτους, ζητά να νομιμοποιηθεί επίσημα η κατοχή, παραδεχόμενος ευθύς εξαρχής ότι ζουν σε έναν τόπο που δεν τους ανήκει! Πως αλλιώς μπορεί να εκληφθεί η απαίτησή του για μια λύση που θα αναγνωρίζει μια ανύπαρκτη πολιτική ισότητα μεταξύ τουρκο''κυπρίων'' και Ελλήνων;

Οι τ/''κ'' πριν την εισβολή, απαριθμούσαν μόλις το 18% των κατοίκων της Κύπρου και αυτό είναι που τους αναλογεί! Το να ζητά κάποιος, κάτι περισσότερο από ό,τι αναλογεί στο συγκεκριμένο ποσοστό, ισοδυναμεί με αναγνώριση της παράνομης τουρκικής εισβολής και ό,τι αυτή απέφερε! Ο Ακιντζί, συνεχίζει την επίδειξη απύθμενου θράσους, τονίζοντας ότι: «Οι τουρκο''κύπριοι'' δεν πρόκειται να ζουν ως μειονότητα σε ένα ελληνικό νησί». Λέει εν ολίγοις έξω από τα δόντια, ότι η λύση που επιδιώκεται, δεν θα βασίζεται στην πραγματικότητα, αλλά στην ...απέραντη αγάπη του για την μητέρα Τουρκία, όπως φαίνεται κι από τις επόμενες δηλώσεις του: 
«τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ''λαός'', οι τ''/κ'', βρίσκονται σε στενή διαβούλευση με την τουρκική Κυβέρνηση» αλλά και ότι «χωρίς τη συγκατάθεση της Άγκυρας δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα εγγυήσεων» .

Η τοποθέτηση του ήταν ξεκάθαρη: Δεν θα επιτρέψουν να λυθεί πραγματικά το Κυπριακό Πρόβλημα απελευθερώνοντας τα εδάφη μας, αλλά θα προωθήσουν μια υποτιθέμενη λύση η οποία θα συναποφασιστεί με την τουρκική κυβέρνηση, άρα θα εξυπηρετεί πλήρως τα τουρκικά συμφέροντα. Όποια άλλη λύση τεθεί, που δεν βρίσκει σύμφωνη την Άγκυρα, θα απορριφτεί από τον λαό του ψευδοκράτους.
 
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις αποτελούν έσχατη ντροπή για κάθε Έλληνα της Κύπρου. Θυσιάστηκαν τόσα παλληκάρια για μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική και έρχεται σήμερα ο κάθε τουρκόσπορος να μας επιβάλλει πως να δρούμε μέσα στην Πατρίδα μας και να απαγορεύει ώστε να θεωρείται η Κύπρος ελληνικό νησί, με τους ελληνόφωνους γραικύλους να χαμογελάνε σα χάνοι και να κουνάνε συγκαταβατικά το κεφάλι.
 
Το ποιοι είναι οι τούρκοι, το ξέρουμε, το ζήσαμε και το μάθαμε με τον σκληρότερο τρόπο. Ας αναλογιστούμε όμως και ποιοι είναι οι υπαίτιοι της τραγικής κατάστασης που βιώνουμε σήμερα όπου ο θύτης παρουσιάζεται σχεδόν σαν θύμα. Είναι αυτοί που τους επέτρεψαν τόσα χρόνια, να αλωνίζουν και να προβάλλουν εξωπραγματικές απαιτήσεις (λόγου χάριν, την πολιτική "ισότητα'') συναινώντας μάλιστα σε αυτές με τη σιωπή τους! 

Καμία ανοχή στους συνεργάτες των κατακτητών! Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η ψήφος σε αυτούς σημαίνει ξεκάθαρα, συνενοχή στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...