Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκάθαρη η θέση του Ε.ΛΑ.Μ. - Διακηρύττουμε κοινωνική στήριξη και φροντίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες

Ξεκάθαρη η θέση του Ε.ΛΑ.Μ. - Διακηρύττουμε κοινωνική στήριξη και φροντίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες
Παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία και ειδικές ανάγκες, η 3η Δεκεμβρίου. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί το μοναδικό πολιτικό κίνημα το οποίο ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα της κοινωνίας, και ειδικότερα αυτής της ευαίσθητης μερίδας συμπολιτών μας όπως τα άτομα με ειδικές ικανότητες. Δυστυχώς παρά τα κελεύσματα των κοινοβουλευτικών κομμάτων, οι ευπαθείς αυτές ομάδες του πληθυσμού πλήττονται καίρια από την μνημονιακή πολιτική αλλά και γενικότερα από την αντιμετώπισή τους από την πολιτεία αφού δεν τους δίνεται το δικαίωμα να απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απορρίπτουμε ξεκάθαρα τα διάφορα συκοφαντικά δημοσιεύματα που θέλουν τους Εθνικιστές να απαιτούν την ευθανασία και την στείρωση των ατόμων με ειδικές ικανότητες. Διακηρύττουμε ξεκάθαρα πως στο δικό μας κοινωνικό κράτος τα άτομα αυτά όχι απλά θα τους δοθεί η απαραίτητη κοινωνική φροντίδα που σήμερα λείπει αλλά παράλληλα και η δυνατότητα να δείξει ο καθένας ξεχωριστά τις ικανότητές του.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...