Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ζιρινόφσκι: Να διαμελιστεί η Τουρκία και να πάρει η Ελλάδα αυτά που της ανήκουν!

Ζιρινόφσκι: Να διαμελιστεί η Τουρκία και να πάρει η Ελλάδα αυτά που της ανήκουν!

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, προχώρησε ο γνωστός φιλέλληνας (και φίλος-συναγωνιστής της Χρυσής ΑυγήςΒλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, σε απάντηση της δήλωσης του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Νταβούτογλου, ότι «δεν θα αναγνωρίσουμε την Κριμαία».


Ιδού: «Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δήλωσε στην Ουκρανία ότι δεν θα αναγνωρίσει την Κριμαία. Αυτός είναι ένας άσχετος. Εμείς πήραμε την Κριμαία όταν η Τουρκία διαμελιζόταν με την Συνθήκη του Κιουτσιούκ Καϊναρτζή. Η Κριμαία και η απελευθέρωσή της, δεν είχε καμία σχέση με την Ουκρανία. Η ασχετοσύνη της Τουρκίας, τους οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδα.
Εμείς πρέπει ως απάντηση σ’ αυτό να αναγνωρίσουμε το Κουρδιστάν ως ανεξάρτητο κράτος. Πρέπει να απαιτήσουμε να δοθούν τα εδάφη της Δυτικής Αρμενίας. Εκτός αυτού, μπορεί να έλθουν στην επιφάνεια οι εδαφικές απαιτήσεις της Βουλγαρίας και της Ελλάδας. Έτσι, δεν θα μείνουν εδάφη στην Τουρκία».



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zirinofski-na-diamelistei-h-tourkia-kai-na-parei-h-ellada-auta-pou-ths-anhk#ixzz40VPhAVSn


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...