Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας για την λαθρομετανάστευση

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας για την λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ\
Ασφυκτικά γέμισε η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Καστέλλα στον Πειραιά για την εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του εθνικού και κοινωνικού ιστού της Πατρίδας.



Στην εκδήλωση όπου συνέρρευσαν εκατοντάδες φίλοι του Συνδέσμου πήραν τον λόγο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και ο Αρχηγός, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Όλοι τόνισαν από την πλευρά τους τον βαθμό επικινδυνότητας του φαινομένου για το Έθνος, καθώς με τις συνεχώς αυξανόμενες ροές λαθρομεταναστών και την πολιτική των "ανοιχτών συνόρων" της ανθελληνικής κυβέρνησης οι Έλληνες θα γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.
Ακολουθούν φωτογραφίες από τους ομιλητές:
Γιώργος Δημακόγιαννης (εκδότης "Αδούλωτης Μάνης"): Ο Πειραιάς είναι προπύργιο αντίστασης ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια των κυβερνώντων
Γιώργος Λουκάκος (Πρόεδρος Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας): Ο διαχρονικός ιστορικός ρόλος της Μάνης στην ελευθερία της Πατρίδας μας. 
Γιώργος Επιτήδειος (Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής): Οι Ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορα, η Ελλάδα τα έχει ανοιχτά και διάτρητα.
Ηλίας Παναγιώταρος (βουλευτής Β΄ Αθηνών): Μπροστάρης στον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα μπορούσε να ήταν παρά ένας Μανιάτης, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Γιώργος Γερμενής (βουλευτής Β΄ Αθηνών): Ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Κινήματος ύψωσαν περήφανα το λάβαρο του Αγώνα και από τα κελιά της Τιμής.
Γιάννης Λαγός (βουλευτής Β΄ Πειραιά): Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, Πατριώτες και Χρυσαυγίτες!
Νίκος Κούζηλος (βουλευτής Α΄ Πειραιά): Ποιος χρηματοδοτεί τον εποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες;
Γιάννης Σαχινίδης (βουλευτής Πέλλας): Πόντιοι και Μανιάτες πάντοτε πρωτοπόροι στους εθνικούς αγώνες!
Ηλίας Κασιδιάρης (βουλευτής Αττικής): Οι εθνοπροδότες Τσίπρας και Καμμένος εκχωρούν εθνική κυριαρχία σε ΝΑΤΟ και τούρκους.
Ο επιφανής Μανιάτης κ. Κασσιδόκωστας: Η ελληνική φυλή αποτελεί από αρχαιοτάτων χρόνων μια ενιαία και συμπαγής εθνική οντότητα.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: Οι Μανιάτες πάντα θα βρίσκονται στην προμετωπίδα του Αγώνα, γιατί η Μάνη έχυσε το αίμα της ανά την επικράτεια για να παραμείνει αυτό το χώμα ελληνικό!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-ekdhlwsh-tou-patriwtikou-sundesmou-lakwnias-gia-thn-lathro#ixzz40n1hXlZ9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...