Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑΟΚΤΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ



Άδικο, αφύσικο, εντελώς αψυχολόγητο, κρίμα, λυπηρό και αχρείαστο, το μέτρο αφυπηρέτησης των ιατρών με παράταση της καριέρας τους άλλα τρία ολόκληρα χρόνια. Μέγα λάθος απεφάσισαν τα «λαμπρά» μυαλά.
Εκεί που ο κάθε άνθρωπος αγωνιά να ζήσει, να αφυπηρετήσει για να ξεκουραστεί και να απολαύσει το υπόλοιπο της ζωής του με την οικογένεια του, κάποιοι αδαείς,  μηχανεύονται τρόπους αλλαγής της πορείας της ζωής των ανθρώπων, για δικούς τους σκοπούς και λόγους.


Καθώς γνωρίζοντας αυτοί οι «έξυπνοι» ότι αρνούνται οι γιατροί κάτι τέτοιο, εμμένουν πεισματικά στις απόψεις τους, δια πυρός και σιδήρου, με δικτατορικούς τρόπους να γίνει το δικό τους. 
Έπρεπε δηλαδή, αυτοί οι  «έξυπνοι» να φθάσουν στο σημείο να παραλύσουν για έξι ολόκληρες ώρες τα νοσοκομεία μας, να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες ασθενείς, ή ακόμη να χαθούν και ζωές για να πετύχουν τον καθ’ όλα σκοπό τους;
Όφειλαν αυτοί οι  κύριοι εξυπνάκηδες να τα βρουν συλλογικά με τους γιατρούς, και καθ’ ην στιγμή απέρριπταν την πρόταση οι γιατροί, να την αποσύρουν αμέσως και να σεβαστούν την απόφαση  τους και ήταν αχρείαστη η όλη ταλαιπωρία των χιλιάδων ασθενών σ’ ολόκληρη την Κύπρο.

Είναι πράγματι ντροπής πράγματα, να ακούει κανείς παράλογα και αδικαιολόγητα πράγματα εις βάρος του λαού ετσιθελικά από το κράτος. Αυτή η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει τα τρία τελευταία χρόνια καταστάσεις και θύμησες του Μεσαίωνα, όπου κυριαρχούσε η δικτατορία, ο ετσιθελισμός, δια πυρός και σιδήρου, και καταναγκαστικά έργα.
Σιγά-σιγά μετά την διακυβέρνηση του Αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου, περνούμε από την χρυσή εποχή της ανάπτυξης, του πλούτου, της πραγματικής Δημοκρατίας, στην εποχή του φασισμού, της διάλυσης, του σκότους, της διαφθοράς, της ατιμωρησίας, της ηττοπάθειας, του ενδοτισμού, και της μη φιλολαϊκής πολιτικής.
Στοιχεία αρνητικά για ένα πολιτισμένο και δραστήριο λαό, που δεν του Αξίζει να ζει κάτω από  τέτοιες συνθήκες, υπόδουλος στο κράτος του, μετά από τόσους Αγώνες και θυσίες.       
Μπορώ να πω άνετα πλέον, ότι η Κυβέρνηση του  Αναστασιάδη, απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς και στο κυπριακό, και στην οικονομία, και στο θέμα της Υγείας και στο Κεφάλαιο  Άμυνα. Η λογική λέει όταν  ένας πολιτικός αποτύχει, απαραίτητα πρέπει να παραιτηθεί.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Την Ρόδο την βλέπουμε, αναμένουμε και το πήδημα!!!


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...