Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Υπερασπιστές της Ευρώπης.


Η Ευρώπη  δέχεται επίθεση! Το ρεύμα των «προσφύγων» που ρέουν προς τις χώρες μας αλλάζει την δημογραφική κατάσταση σε όλη την Ευρώπη. Αντιμετωπίζουμε την εγκληματικότητα, τους βιασμούς και τον φόβο από τις συμμορίες των αλλοδαπών ακόμα και τα τρομοκρατικά χτυπήματα  από τους Ουαχαμπιστές εξτρεμιστές, η μεγάλη απειλή όμως έρχεται από αλλού.


Μια απειλή που θα σημάνει το τέλος του πολιτισμού μας. Τα παιδιά των λαθρομεταναστών θα ξεπεράσουν σε αριθμό τα δικά μας.
Στην Σουηδία όπου ζω, η δημογραφική κατάσταση είναι τραγική και οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι Σουηδοί θα είναι μειονότητα μέσα στα επόμενα χρόνια και το ίδιο θα συμβεί και στους άλλους Ευρωπαϊκούς λαούς.
Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ζούμε μια σκοτεινή εποχή. Όχι μόνο σε ότι αφορά στην δημογραφική κατάσταση αλλά και στην καταστροφή των αξιών μας. Οι διεθνείς τραπεζίτες και οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν.
Στην Κύπρο αντιμετωπίζεται την μακρά τουρκική κατοχή. Ζείτε μια κατάσταση την οποία η υπόλοιπη Ευρώπη αγνοεί.
Στην περίπτωση της Ευρώπης η κατοχή έρχεται από άλλους τριτοκοσμικούς λαούς συμπεριλαμβανομένου και του τουρκικού.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσο γρηγορότερα την κατανοήσουμε τόσο πιο σύντομα θα πρέπει να αντιδράσουμε.
Ακόμα κι αν ζούμε σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς υπάρχει μια ελπίδα που μεγαλώνει μέρα με την μέρα στην Ευρώπη.
Μία θέληση για ζωή, μια θέληση για να υπερασπίσουμε τις πατρίδες μας. Έρχεται μια νέα εποχή όπου δυναμώνει ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός! Οι λαοί έχουν πλέον κουραστεί από το πολυφυλετικό πείραμα και απαιτούν μια αλλαγή.
 
Σε μερικές χώρες το βλέπουμε πιο καθαρά αλλά όμως από παντού  λαμβάνουμε το ίδιο μήνυμα. Οι λαοί μας θέλουν μια Ευρώπη των ελευθέρων εθνών. Δεν έχουν εμπιστοσύνη στους πολιτικούς εκείνους που μετέτρεψαν τα ένδοξα έθνη μας σε στοίβες από λάσπη. Θέλουν να τους αντικαταστήσουν με ανθρώπους που πραγματικά θα φροντίσουν για το μέλλον.
Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να πηγαίνουν στους πολέμους του ΝΑΤΟ. Δεν θέλουμε να παραδώσουμε την ανεξαρτησία μας στην Ε.Ε. ή σε άλλους υπερεθνικούς συνασπισμούς, έχουμε κουραστεί από τους διεθνείς, απατεώνες τραπεζίτες. Αρκετά πλέον!

Σαν υπερασπιστές της Ευρώπης πρέπει να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να δουλεύουμε μαζί. Να ενώνουμε δυνάμεις δημιουργώντας  μια πανίσχυρη ομάδα εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη. Για πολλούς ανθρώπους αυτό φαντάζει ένα όνειρο.
Όμως εμείς το κάναμε πραγματικότητα με την «Συμμαχία για την Ειρήνη και την Ελευθερία – ΑΡF»


Πριν από ένα χρόνο δημιουργήσαμε μια στενή συνεργασία με Εθνικιστικά Κινήματα, που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στην κοινή ιδέα για μια Ευρώπη των ελευθέρων Εθνών.

Με την APF μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα κοινά προβλήματα, να χαράσσουμε κοινές γραμμές και να αλληλοβοηθούμαστε με ποικίλους τρόπους. Δεν είναι μια γραφειοκρατική οργάνωση. Και αυτό που χρειαζόμασταν εδώ και πολύ καιρό, έγινε πλέον πραγματικότητα.
 

Γνωρίζω ότι έχετε εκλογές τον Μάιο στην Κύπρο και θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε . Είμαι έτοιμος να έρθω στην Κύπρο για αυτόν τον σκοπό. Η αλληλεγγύη εκφράζεται με έργα και όχι μόνο με λέξεις.!
Η άνοδος του Εθνικισμού στην Κύπρο και στην Ελλάδα είναι μια πρόοδος για τον Εθνικισμό σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να συνεργαστούμε για να αναδημιουργήσουμε την Αναγέννηση των λαών μας.
Γνωρίζω πόσο σκληρά δουλεύετε και σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το ίδιο.
Εκατομμύρια καρδιές  Ευρωπαίων χτυπούν σαν μια. Οι υπερασπιστές της Ευρώπης αφυπνίστηκαν και μαζί θα απελευθερώσουμε τις χώρες μας.

Μαζί σας με την καρδιά και το πνεύμα μου.

Στέφαν Γιάκομποσον,
Γ.Γ.  της  «Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία – APF



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...