Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κατάμεστα τα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού σε ομιλία για τον Πετράκη Γιάλλουρο

Κατάμεστα τα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού σε ομιλία για τον Πετράκη Γιάλλουρο
Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και στις 10/2/16, τα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν ασφυκτικά γεμάτα, με αποτέλεσμα πλέον να αποδεικνύονται πολύ μικρά για την μάζα του κόσμου που θέλει να ακούσει την καθαρή και εθνική φωνή του Ε.ΛΑ.Μ..

Τον λόγο πρώτα πήρε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Λεμεσού, Πέτρος Αυγουστή, μιλώντας για τον ήρωα μαθητή και σημαιοφόρο της ΕΟΚΑ, Πετράκης Γιάλλουρο. Ένα νέο, πρότυπο για τις επόμενες γενεές Ελλήνων. Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από Άγγλο στρατιώτη που τον πυροβόλησε στην καρδιά σε ηλικία 17 ετών. Αφήνοντας την τελευταία του πνοή ο ήρωας με όλη την δύναμη της ψυχής του και κρατώντας τη σημαία του Έθνους ψηλά φώναξε «Ζήτω η Ένωση».
Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού του Εθνικιστικού Κινήματος, Μάριος Χαραλάμπους, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε αντιπροσωπία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο. Αφού έγινε ανταλλαγή απόψεων για το Εθνικό Θέμα, υπήρξε σύγκλιση απόψεων και στήριξη της πρωτοβουλίας του μητροπολίτη για την διάσωση και διατήρηση του Ελληνισμού στην Κύπρο.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του  Εθνικιστικού κινήματος Στράτος Καρανικολάου, ο οποίος ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους πως την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Europa στην Λευκωσία θα είναι προσκεκλημένος του Ε.ΛΑ.Μ. ο βουλευτής του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του Βλαντιμίρ Πούτιν  κ. Βιτάλι Βαλεντίνοβιτς Μιλάνωφ, σε εκδήλωση με τίτλο «Κύπρος - Ρωσία - Ορθοδοξία».
Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Επαρχιακός και υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου ο οποίος αναφέρθηκε στην επικαιρότητα. Μίλησε για την διάβρωση των αξιών και την εισαγόμενη από την πολυπολιτισμική Ευρώπη παρακμή που διέπει τους Έλληνες της Κύπρου. Αναφέρθηκε επίσης στη προδοσία της κυβέρνησης στο Κυπριακό, τονίζοντας τις Εθνικές λύσεις που προτείνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για απελευθέρωση της Κύπρου.
stelios-petrosb db7c5
stelios-mariosb d351a
stelios-stratosb ce8a4
kosmos 2b ac5d3
kosmos 1b b9deb
 Ε.Ο. Λεμεσού
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...