Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;;


Το ερώτημα μου μπορεί να είναι λίγο παράλογο για κάποιους, όμως για τους περισσότερους είναι σωστό πιστεύω. Φτάσαμε πλέον σε μια κατάσταση απελπισίας να καθόμαστε στη τηλεόραση ν’ ακούμε ειδήσεις και να βλέπουμε εικόνες τραγικές, ή να διαβάζουμε εφημερίδα και να βλέπουμε φωτογραφίες, ή  παρακολουθώντας  το διαδίκτυο.

Πολλές φορές περνούν κακές ιδέες από το μυαλό μου, ότι φτάσαμε στο τέλος του κόσμου ή αν θα χειροτερέψει η κατάσταση από καιρού εις καιρόν.
Γενικά η Ανθρωπότητα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με συνεχείς πολέμους, η εγκληματικότητα πλέον μεσουρανεί, η διακίνηση των ναρκωτικών όλο και μεγαλώνει, το κύμα προσφύγων από την Συρία συνεχίζεται, τα ναυάγια των προσφύγων συνεχίζονται, χάνονται Ανθρώπινες ψυχές στη παγωμένη θάλασσα του Αιγαίου πελάγους, οι απειλές για νέους πολέμους συνεχίζονται, αλήθεια που πάμε, ή καλύτερα που μας παίρνουν;
Αλλά ας δούμε και λίγο στα του οίκου μας, στην μπανανία του Κυπριστάν!
Η εγκληματικότητα καθημερινά στα ύψη, ο καθένας πλέον παίρνει τον νόμο στα χέρια του, ο παλαιοκομματισμός στη χειρότερη του κατάσταση από ποτέ και συνεχίζει από το κακό στο χειρότερο, η διακυβέρνηση στον Τόπο μας ανήμπορη, αδιάφορη και ανάξια να βάλει τάξη και να βοηθήσει, ο τομέας της Υγεία μας βρίσκεται κοντά στο Μηδέν, καρκινοπαθείς μας πεθαίνουν στο λεωφορείο με διαδρομή από τη Πάφο προς Λευκωσία για ακτινοθεραπεία, γιατί αρνούνται οι «αρμόδιοι» να δημιουργήσουν ακτινοθεραπευτικό τμήμα στη Λεμεσό, ενώ η οικονομία μας πάει καλά, δηλώνει ο υπουργός των οικονομικών.
Στον τομέα της οικονομίας στα ίδια επίπεδα, ενώ  οι κλέφτες, οι απατεώνες και οι μιζαδόροι είναι και θα παραμείνουν ατιμώρητοι.
Ο Γενικός εισαγγελέας εδώ και δύο χρόνια δεσμεύεται ότι οι κλέφτες θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και κάθε δύο – τρεις μήνες, μας δίνει νέα χρονοδιαγράμματα για δίκες....!!! Οι εκποιήσεις των περιουσιών μας όμως, βρίσκονται στα σκαριά.
Γιατί όμως τη νύφη να την πληρώσει ο Λαός κύριοι παλαιοκομματικοί πολιτικοί;; Άραγε είναι λογικό και δίκαιο και με ποιά μούτρα θα κάνετε προεκλογικό και πως θα δείτε τον Πολίτη  αύριο στα μάτια και να τον πείσετε να σας ψηφίσει;
Ντροπή σας!! Σίγουρα οι πολίτες θα σας γυρίσουν τη πλάτη θυμωμένοι και αγανακτισμένοι.


Άριστος Κακουλής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...