Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη του Μίκη Μάντακα - Φωτορεπορτάζ


Σε μία σεμνή τελετή, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες τίμησαν την μνήμη του Μιχάλη Μάντακα, ο οποίος έπεσε σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια από τις σφαίρες ιταλών κομμουνιστών.

Δεκάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες έσπευσαν στην Εκκλησία της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία και τίμησαν την μνήμη ενός Ήρωα του Εθνικισμού, ο οποίος βρίσκεται στα Ηλύσια Πεδία, μαζί με τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, τους Αθάνατους και Αιώνιους Συναγωνιστές μας.





Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αυτή η εκδήλωση στην Ελλάδα, αφού το ετήσιο μνημόσυνο του Μιχάλη Μάντακα γίνεται στην Ιταλία, όπου και έπεσε στα αποκαλούμενα«μολυβένια χρόνια».
Υψηλό συμβολισμό περιείχε η επιλογή της συγκεκριμένης Εκκλησίας, η οποία έχει ένα καλλιτεχνικό αφιέρωμα που αποτελείται από μία πέτρα, από κάθε μέρος που άνθισε ο Ελληνισμός.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν Συναγωνιστές από τις τοπικές οργανώσεις της Αττικής, το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, και πλήθος στελεχών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...