Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΙ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ‏


Μόνον και μόνον ειδικά  για την πράξη του αυτή, συγχαίρω τον κ. Σιζόπουλο, γιατί είχε το θάρρος να δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο των συμφωνηθέντων μεταξύ Αναστασιάδη –Ακκιτζί. Συμφωνίες που βγάζουν από το αδιέξοδο τους Τούρκους και ο κ. Αναστασιάδης αδικεί και τιμωρεί   εμάς τους Ελληνοκύπριους και τα συμφέροντα μας. Πρωτάκουστο για τα Κυπριακά δεδομένα και προσβάλλει όχι μόνον την νοημοσύνη μας αλλά και την Ελληνικότητα μας και αμαυρώνει την μακραίωνη Ιστορία  και τους Αγώνες  του Έθνους μας. Ντροπή υποτίθεται ένας « Εθνικόφρονας» να αναβαθμίζει τους Τούρκους και να τιμωρεί εμάς,  με τις πλάτες του ΔΗΣΑΚΕΛ.


Ολοι ανεξαιρέτως οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου, εκτός του Δησακέλ βεβαίως, είχαν υποχρέωση και Ιερό καθήκον προς τη Πατρίδα και το Λαό να έδιναν τις αποκαλύψεις στο λαό μας για λόγους πάνω απ’ όλα Πατριωτικούς και μετά για λόγους διαφάνειας, για να γνωρίζουμε επί τέλους  τη πορεία και το γίγνεσθαι του μέλλοντος αυτού του λαού.  

Η απόκρυψη των συμφωνιών προς τον λαό, είναι έγκλημα και αφήνει υπονοούμενα και πολλά ερωτηματικά και δεν εμπιστευόμαστε πλέον τη γραμμή τους και τα λεγόμενα τους, ή τις δηλώσεις τους. Ενώ τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου γνώριζαν το όλο βρώμικο παρασκήνιο, καλούσαν τον κ. Αναστασιάδη να ενημερώσει τον λαό. Γιατί οι ίδιοι λοιπόν, αφού γνώριζαν δεν μας ενημέρωναν; 
Ποιά η απόδειξη ότι ο κ. Αναστασιάδης θα μας έλεγε όλη την αλήθεια, καθ’ ην στιγμή αθετεί κατά συρροή όλες τις  δεσμεύσεις του;
Άρα πιθανόν να κρύβονται συμφέροντα ή μυστικές συμφωνίες εις βάρος μας, ενώ παρουσιάζονται στα Μ.Μ.Ε. ως οι μεγάλοι φωστήρες και Μεγαλέξανδροι!!

Κυρίες και Κύριοι,
Έπεσαν οι μάσκες και τα λάβαρα τους. Πίσω από τις πλάτες μας παίζονται άσχημα παιγνίδια εις βάρος μας.. Ο θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη λέει μια παροιμία.
Πρέπει όλοι μας να είμαστε σε εγρήγορση με ανοικτά τα μάτια.
Έχουμε λοιπόν όλοι μας υποχρέωση να στρέψουμε τα βλέμματα μας προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο Ε.ΛΑ.Μ. να το εμπιστευτούμε και να το αγκαλιάσουμε με θέρμη, να το στηρίξουμε στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και να το ανεβάσουμε στα επουράνια, για τη ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Είναι ένα Κίνημα με τα Ελληνοχριστιανικά Ιδεώδη της φυλής μας, Πατριωτικό με γνήσια αισθήματα, που θα σταματήσει κάθε λογής ξεπούλημα και προδοσία. 
Εμπρός λοιπόν αν θέλουμε τη Πατρίδα μας Λεύτερη και χωρίς ξένα στρατεύματα, ενωθείτε σήμερα στις τάξεις του Ε.ΛΑ.Μ και εργαστείτε με Πάθος και η Νίκη σίγουρα τα είναι δική μας!!
Δεν περισσεύει κανείς. Πρέπει απαραίτητα να σταματήσουμε τις ξενοκίνητες δυνάμεις που θέλουν να τουρκέψουν  και να Μουσουλμανοποιήσουν την Κύπρο μας.

 Όσο γονατισμένοι, απογοητευμένοι κι’ αν είμαστε σήμερα, πρέπει να ορθοποδήσουμε και να τους πούμε ακόμη ένα ηχηρό ΟΧΙ.

Ας γίνουμε όλοι μας, μια δύναμη, να καταποντίσουμε τα μαύρα σύννεφα που απειλούν το μέλλον μας. Ας πάρουν λοιπόν τα μηνύματα ότι, η Κύπρος μας είναι Γη Ελληνική και μας ανήκει.


Άριστος Κακουλής  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...