Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

“Αυτοψία” των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα περάσματα των λαθρομεταναστών - Επίσκεψη Η. Παναγιώταρου και Γ. Λαγού στο ακριτικό Ορμένιο!

Στην βορειότερη περιοχή της Ελλάδος στο ακριτικό Ορμένιο στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα βρέθηκαν οι Συναγωνιστές Η. Παναγιώταρος και Γ. Λαγός στα πλαίσια της περιοδείας τους στον νομό Έβρου.

Οι Συναγωνιστές περιηγήθηκαν από Έλληνες που κρατάνε πραγματικά Θερμοπύλες στη βορειότερη μεριά της Ελλάδας στα περάσματα των λαθρομεταναστών.
Όπως μας αποκάλυψαν οι κάτοικοι, η κυβέρνηση δεν θεωρεί «ανύπαρκτα» μόνο τα θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα χερσαία.
Καθημερινώς γίνονται μάρτυρες της διέλευσης δεκάδων λαθρομεταναστών από την περιοχή και ο φόβος τους είναι για όταν πέσει η στάθμη του ποταμού και η περιοχή γίνει επίκεντρο της δράσεως των λαθροδιακινητών και άλλων εγκληματικών στοιχείων.
Η κυβέρνηση όντας όμηρη των ιδεοληψιών της συνεχίζει την εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων που πρώτοι θεσμοθέτησαν Πασόκ και Νέα Δημοκρατία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και της Πατρίδος.
Μόνη δύναμη αντίστασης στην καταστροφή η Χρυσή Αυγή που συνεχίζει να μάχεται με όλες της τις δυνάμεις για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/autopsia-twn-bouleutwn-ths-chrushs-aughs-sta-perasmata-twn-lathrometanastwn#ixzz43cFiQ6pt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...