Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Το φρικτό πρόσωπο της τρομοκρατίας, προσγειώνει στην πραγματικότητα

Το φρικτό πρόσωπο της τρομοκρατίας, προσγειώνει στην πραγματικότητα
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, από τις βομβιστικές επιθέσεις στην καρδιά της Ευρώπης. Μια επίθεση με πολλούς αποδέκτες και πολλαπλά μηνύματα, αφού αποδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο ότι κανένας τόπος δεν είναι ασφαλής.

Το μπαράζ των τρομοκρατικών χτυπημάτων πρέπει να θορυβήσει άπαντες για να κατανοήσουν τα προβλήματα που εμπεριέχονται από την φιλομεταναστευτική πολιτική, της ανεξέλεγκτης αποδοχής όλων των δήθεν προσφύγων, με αποτέλεσμα η κάθε γωνιά της Ευρώπης να έχει γεμίσει επικίνδυνους τρομοκράτες και το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας να έχει κυριεύσει όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί, όπως τονίσαμε πολλές φορές, να υπάρξει αυστηρότερος και πραγματικός έλεγχος των μεταναστών, θέτοντας το συμφέρον των συμπατριωτών μας, πάνω από το τι θα πει το κάθε διεθνές κέντρο αποφάσεων και να απελαθούν όλοι οι λαθραίοι μετανάστες.
Επίσης δεδομένου των άρρηκτων δεσμών που έχει η Τουρκία, αλλά επιβεβαιωμένα και το ψευδοκράτος, πρέπει άμεσα χωρίς άλλη χρονοτριβή να κλείσουμε τα οδοφράγματα, πριν ζήσουμε και εμείς παρόμοιες καταστάσεις.
Ας προβούμε στις προαπαιτούμενες ενέργειες διασφαλίζοντας το μέλλον μας, προτού μας προλάβουν τα γεγονότα, απαιτώντας πρώτιστα υπευθυνότητα από την ίδια την κυβέρνηση μας.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...