Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΡΕΝΑ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ



Είναι πλέον ολοφάνερο στο  Δησύ, βλέποντας την τεράστια αποτυχία της διακυβέρνησης τους και την αδιαφορία των ψηφοφόρων τους που τους γυρνούν τη πλάτη, προσπαθούν με κάθε τρόπο να χρησιμοποιήσουν εκβιαστικές μεθόδους και κλειδιά, ούτως ώστε να τα καταφέρουν να μπουν στην πολιτική αρένα των εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, και να κερδίσουν.


Ο πανικός τους είναι ολοφάνερος και αθεράπευτος και όποιες μεθόδους χρησιμοποιούν, το παιχνίδι το έχασαν αμαχητί... Οι στρατιώτες τους της πρώτης γραμμής είναι γυμνοί έναντι των ψηφοφόρων τους, η ηττοπάθεια τους δεδομένη και φανερή.
Μα ποιός επί τέλους υποψήφιος τους μπορεί να επιχειρηματολογήσει ενώπιον των πολιτών; Εύκολη ερώτηση. Κανείς μα κανείς. Η αποτυχία της διακυβέρνησης, βρίσκεται στα πιο χαμηλά επίπεδα από τον καιρό της ιδρύσεως της Δημοκρατίας μας και εξηγούμαι:
Στο Εθνικό, στην οικονομία, στην Υγεία, στο στράτευμα, στον τομέα φιλολαϊκής πολιτικής, στην ανάπτυξη, στη Παιδεία, στην ανάπτυξη της Υπαίθρου, στα πενιχρά μεροκάματα των €500 - ή €600 μηνιαίως που είναι κάτω από τον νόμο του πρώτου μισθού κατά  € 400  και έχουν κλείσει τα μάτια τους έναντι των εργοδοτών, ανεργία...  Επιτεύγματα; Πουθενά.

Με ποιό δικαίωμα λοιπόν να ζητήσουν τη ψήφο του Λαού; Τι πέτυχαν μέχρι σήμερα; Μια τρύπα στο νερό!! Οι φυλακές γεμάτες για μικροχρέη, οι πολίτες ταλαιπωρούνται, τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα συσσίτια είναι δεδομένα, οι εκποιήσεις βρίσκονται στα σκαριά.
Αλλά όμως, οι νέοι υποψήφιοι μπορούν να δουν τον πολίτη στα μάτια να του ζητήσουν την ψήφο του;; Μεγάλο ερώτημα!! Με ποιό δικαίωμα; Άραγε θα τα καταφέρουν να δεσμευτούν ξανά, ή θα τους γυρίσουν τη πλάτη οι πολίτες και να τους βρίζουν;; Σίγουρα το δεύτερο.

Παραμονές των βουλευτικών εκλογών, προσπαθούν με δόλιο,  φασιστικό και Λενινιστικό τρόπο, να πείσουν τον λαό να τους ψηφίσει, χρησιμοποιώντας διάφορα κλειδιά και τεχνάσματα, όπως η συνεργασία με το Ακέλ να εκπαραθυρώσουν από την βουλή τα μικρά κόμματα για να μείνουν μόνοι τους, με τον εκλογικό νόμο από το 1.8 % στο 3.6 %, να μειώσουν την στρατιωτική θητεία στους δεκατέσσερις μήνες, να προσλάβουν τρεις χιλιάδες έμμισθους στρατιώτες και ακόμη να δούμε πόσα άλλα προεκλογικά τεχνάσματα  μας επιφυλάσσουν για να πάρουν τα αναμενόμενα ποσοστά που επιθυμούν. Αυτά όλα σε ένα κράτος της Μπανανίας του Κυπριστάν που μετατράπηκε σε ζούγκλα με άγρια θηρία. 

Ότι μασκαραλίκια κατά την Κυπριακή κι’ αν σκεφτούν να εφαρμόσουν, δεν τολμούν να εισέλθουν στη αρένα των εκλογών Τίμια και Παλληκαρίσια, γιατί το παιχνίδι είναι προδιαγεγραμμένο. ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ και στα κόμματα ΔΗΚΟ  και ΕΔΕΚ που είναι επί της άμαξας τους.  Ο λαός θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά. Δεν υπάρχει έλεος.

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι η Μεγάλη ΝΙΚΗ  τον ερχόμενο Μάιο,  ανήκει Υπερήφανα, στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο Ε.ΛΑ.Μ. που θα μπει πανηγυρικά στη βουλή και να κάνει την Μεγάλη έκπληξη των βουλευτικών εκλογών.
Ας το θυμούνται όλοι τους!!!   

Άριστος Κακουλής





  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...