Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ




Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, λέει μια Κυπριακή παροιμία.
Πολύ έξυπνο κόλπο και τεχνάσματα σκέφτηκαν οι επικοινωνιολόγοι του συναγερμού. Το κίνημα «αλληλεγγύη» της κ. Θεοχάρους και του κ. Συλλούρη σκόπιμα στήθηκε, για να απορροφήσουν τους απογοητευμένους συναγερμικούς ψηφοφόρους, φοβούμενη η ηγεσία του ότι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο Ε.ΛΑ.Μ.
Είναι σίγουρο αυτό που φοβούνται και θα το πάθουν.
Θα τα καταφέρουν άραγε να τους μαντρίσουν στη παγίδα τους;;
Και ασφαλώς όχι.




Φόβος και πανικός επικρατεί στις τάξεις του Δησύ μετά από τη μεγάλη αποτυχία της διακυβέρνησης Αναστασιάδη με τους συνεταίρους του Άντρο Κυπριανού, Νικόλα Παπαδόπουλο και τελευταίως τον κ. Σιζόπουλο.
Η απόφαση τους να ψηφίσουν μετά μανίας τους μνημονιακούς νόμους, τα κατά συρροή σκάνδαλα, κλεψιές και μίζες, και η ατιμωρησία των μακρυχέρηδων, θα την πληρώσουν πολύ ακριβά τα συνεταιράκια των τεσσάρων αυτών κομμάτων που στοίβασαν τα €υρώπουλα σε ευρωπαϊκές τράπεζες ή τα επένδυσαν στα κατεχόμενα.
Ο χείμαρρος κατεβαίνει ορμητικός και τίποτα δεν τον σταματά.
Είχαν την εντύπωση αυτοί οι κύριοι, ότι ο Κύπριος πολίτης παρέμεινε τοππουζοκυπραίος, αμπάλατος και βλάκας.
Κάποτε ο ρους των πραγμάτων θα αλλάξει και όλοι αυτοί θα βρεθούν στο εδώλιο ως κατηγορούμενοι. Μια παροιμία λέει... ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη!!!


Ποιός Κύπριος ψηφοφόρος πιστεύει ότι η κ. Θεοχάρους και ο κ. Συλλούρης διαφώνησαν με το σχέδιο της Δ.Δ.Ο. και εγκατέλειψαν τον συναγερμό;;
Μα ούτε και τα μικρά παιδιά το πιστεύουν, μα ούτε τα αγέννητα μωρά!!
Το 2004 ο κ. Συλλούρης διαφώνησε με το σχέδιο Ανάν και ίδρυσε το ευρωπαϊκό κόμμα, και παραμονές των προεδρικών εκλογών του 2013 ήταν στο επιτελείο του συναγερμού και υπεστήριξε με φανατισμό και θέρμη τον κ. Αναστασιάδη για πρόεδρο της Κ.Δ. παίρνοντας και δύο καρέκλες, μια ο κ. Ρίκκος Ερωτοκρίτου και μια ο κ. Κουγιάλης και ως υπουργός Γεωργίας, που σε ομιλία του στο περασμένο Εθνικό Μνημόσυνο του Σολωμού Σολωμού και Τάσου Ισαάκ υπεστήριξε την Δ.Δ.Ο. χωρίς να τον μαλώσει δημόσια ο κ. Συλλούρης... Άρα και ο κ. Συλλούρης ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική.


Όσο για την κ. Θεοχάρους, όλοι θυμούμαστε ότι με βάση των δηλώσεων της
το 2004 διαφώνησε με το σχέδιο Ανάν, όμως παρέμεινε στο μαντρί της τον συναγερμό και το 2013 υπεστήριξε με φανατισμό και θέρμη τον κ. Αναστασιάδη. Άρα δεν μας πείθουν ποσώς, ότι διαφώνησε, αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν το πιστεύει κανείς. Μερικούς αδαείς, σίγουρα θα ξεγελάσουν να βάλουν στο μικρό τους το μαντρί στη «αλληλεγγύη».

Ότι κι’ αν κόψει το κεφάλι των επικοινωνιολόγων του συναγερμού να κάνουν, το θηρίο ξύπνησε και θα τους κατασπαράξει στις είκοσι δύο του Μάη.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός είναι πεπεισμένος ότι, στις είκοσι τρεις του Μάη, Θεοχάρους και Συλλούρης θα διαλύσουν την συμμαχία τους και θα επιστρέψουν πίσω στο μαντρί τους τον συναγερμό και η αποτυχία τους θα είναι εμφανής και μεγάλη, και όπως το ευρωκό πήγε στα εξ’ ων συνετέθη, την ίδια πορεία θα ακολουθήσει και η «αλληλεγγύη»

Οι τρομοκρατημένοι σύμμαχοι των πέντε κομμάτων δησακέλ-δήκο-εδέκ και αλληλεγγύη, να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι, το Πατριωτικό Ε.ΛΑ.Μ στις είκοσι τρεις του Μάη θα μπει πανηγυρικά στη βουλή και θα μας βρουν μπροστά τους, είτε το θέλουν είτε όχι και ο πονοκέφαλος τους θα είναι έντονος και διαρκής και που οι περισσότεροι ψηφοφόροι πιστεύουν ότι η εδέκ θα μείνει εκτός νυμφώνος και τα υπόλοιπα τρία θα χάσουν την δυναμική τους. Η ήττα τους αναμένεται μεγάλη και θα σχολιαστεί ευρέως και παγκοσμίως,



Άριστος Κακουλής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...