Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Εθνικιστικός σεισμός στην Γεράσα

Εθνικιστικός σεισμός στην Γεράσα
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού δεκάδες κάτοικοι της Γεράσας έδωσαν το παρών τους στην προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που διεξήχθη την Δευτέρα 25 Απριλίου.
Πρώτος ομιλητής ο υποψήφιος βουλευτής της επαρχίας Λεμεσού Αντρέας Αντρέου (Γεράσας) ο οποίος μίλησε για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει το Ε.ΛΑ.Μ. μπαίνοντας στην βουλή, δίνοντας έμφαση στην νέα γενιά και τον πρωτογενή τομέα. Επίσης τόνισε την αδιαπραγμάτευτη θέση του Ε.ΛΑ.Μ. ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις.

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Παναγίδης ανέδειξε τις θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. για Εθνική επιβίωση στη γη που μας γέννησε. Τόνισε την αντίθεση του Εθνικιστικού κινήματος στο σχέδιο της ομοσπονδίας που θα τουρκοποιήσει την Κύπρο. Παράλληλα είπε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο μπαίνοντας στην βουλή θα απαιτήσει πολιτική κάθαρση και τιμωρία όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα, οδηγώντας τους κλέφτες στην φυλακή.
Τελευταίος ομιλητής ο πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου ο οποίος με μια φλογερή ομιλία τόνισε πως το ΕΛΑΜ δεν θα μείνει αμέτοχο στην διάλυση της Κύπρου. Κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει Ε.ΛΑ.Μ. καθώς με την είσοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στην βουλή θα υπάρξει για πρώτη φορά πραγματική Εθνική Αντίσταση στα κυπριακά πολιτικά δρόμενα.
Η συγκέντρωση στην Γεράσα ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο να δονεί την ατμόσφαιρα, στέλνοντας μήνυμα Νίκης για το Ε.ΛΑ.Μ. στις 22 Μαΐου. 
gerasas 582ed
mixalis 83bad
xristos c32a2
kosmos 2 d94c1
kosmos 1 7cde0
ipoyifioi d321c
Την παρουσία τους στην Γεράσα έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Λεμεσού, αλλά και υποψήφιοι βουλευτές των Επαρχιών Αμμοχώστου, Κερύνειας, Πάφου και Λευκωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...