Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ




Ειδικά σ’ αυτές τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες μας που είναι είτε απογοητευμένοι, είτε δυσαρεστημένοι, είτε παραπονεμένοι και λυπημένοι και επιθυμούν αλλαγή του συστήματος και θέλουν να τιμωρήσουν τα τέσσερα συνεργαζόμενα κόμματα, το (Εθνικόφρων) και των (Εθνικοπατέρων) της ηγεσίας του Δησύ και τώρα Μνημονιακό , Συνομοσπονδιακό και  φιλότουρκο, το κομμουνιστικό Ακέλ, των (εργατοπατέρων) και τώρα Συνομοσπονδιακό, και τα δυο μνημονιακά κόμματα Δήκο και Εδέκ, που επέφεραν την οικονομική καταστροφή και τον όλεθρο στον Τόπο μας, σήμερα προσπαθούν να μας επιβάλουν δια πυρός και σιδήρου την υποδούλωση μας στους αιώνιους εχθρούς μας ολόκληρου του Έθνους μας αιμοβόρους Νεότουρκους δια της Δ.Δ.Ο. στην Κύπρο μας, και που όλοι μας γνωρίζουμε τους λόγους.




Πρέπει οπωσδήποτε, να προσέξουμε να μην παρασυρόμαστε από κάποιους συγγενείς ή φίλους, ή γείτονες μας, ότι ο τάδε υποψήφιος ή η τάδε υποψήφια είναι συγγενής, ή φίλος του τάδε ή γνωστού, ή κουμπάρου, ή του καλού μας γείτονα κ.ο.κ.
Προσοχή να μην πέσουμε στις μεγάλες παγίδες που μας στήνουν.
Αυτά τα τέσσερα κόμματα που μας επέφεραν σκόπιμα την καταστροφή, την πείνα, την δυστυχία, την ανεργία, τις εκποιήσεις και τις εξώσεις πρέπει απαραίτητα να τα τιμωρήσουμε!! ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Έπεσαν οι μάσκες τους και φάνηκε το αληθινό τους πρόσωπο.
Μας παρουσιαζόντουσαν ως οι μεγάλοι Εθνοπατέρες, Εθνικόφρονες και Υπερπατριώτες με φιλολαϊκή πολιτική.
Εμείς να τους απαντήσουμε δια της ψήφου μας, ότι ήταν και είναι ψευδοπατριώτες, ψευδοεθνικόφρονες, ψευδοεθνοπατέρες, ηττοπαθείς και ενδοτικοί.


Κύπριε ψηφοφόρε,

Στις 22 του Μάη, δώσε την ψήφο σου σε καθαρά χέρια, σε χέρια που θα δούμε το φως του Ανατέλλοντος ηλίου στην Πατρίδα μας Κύπρο.
Θέλουμε μιά Κύπρο Ελεύθερη, χωρίς στρατούς και έποικους, όπου θα επιστρέψουν ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες στα σπίτια και στις περιουσίες τους.
Έχουμε άμεση ανάγκη από μιά βουλή με Άξιους αντιπροσώπους μας, που θα ζητήσουν κάθαρση και τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των ενόχων της οικονομικής καταστροφής και να επιστρέψουν τον πλούτο μας στα ταμεία που ήσαν προηγουμένως, είτε είναι πολιτικοί, είτε πολίτες.
Η σημερινή κυβέρνηση σκόπιμα κωλυσιεργεί με χωρίς προθέσεις και διαθέσεις να τους δικάσει. Η πλεκτάνη τους δεν είναι μόνο μεγάλη, αλλά και ισχυρή.
Αυτή τη πλεκτάνη να την πάρουμε στα χέρια μας, να την ξεμπλέξουμε και να πάρουμε τη σαπίλα να την καθαρίσουμε, όπως τον στάβλο του Αυγείου και οι υπεύθυνοι της καταστροφής να οδηγηθούν στα δικαστήρια και να δοθούν στο λαό να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Ένα Κίνημα Πατριωτικό, με καθαρά τα χέρια και με γνήσια συνείδηση, καθημερινά στις επάλξεις των Αγώνων μας, είναι το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα Ε.ΛΑ.Μ. Δώστε λοιπόν απεριόριστη εμπιστοσύνη και στο Κίνημα, αλλά και στους υποψήφιους του στην Μεγάλη αλλαγή που έρχεται για το καλό της Πατρίδας και του λαού μας. Ποτέ στην ΑΠΟΧΗ στο ΛΕΥΚΟ ή το ΑΚΥΡΟ.
ΝΑΙ παρουσία στην κάλπη και τιμωρία στους ενόχους και στους τουρκολάγνους Ανθέλληνες ενδοτικούς και νεροκουβαλητές των τούρκων, που θέλουν την υποδούλωση μας στους Νεοοθωμανούς σουλτάνους σφαγείς
του Έθνους μας.
Είμαστε Έλληνες, απόγονοι των Κολοκοτρωναίων, των Μακεδονομάχων, του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, του Κυριάκου Μάτση, του Παλληκαρίδη, που μας άφησαν Πατριωτική κληρονομιά και παρακαταθήκες.
Έλληνες της Κύπρου,

Η Πατρίδα μας κινδυνεύει από τους μακρυχέρηδες και αητονύχηδες που βρίσκονται ανάμεσα μας, αφήστε πίσω σας τα προσωπικά σας συμφέροντα και τις κουμπαριές και αποδείξετε στις 22 του Μάη ότι θα ανατείλει το φως του ήλιου στη Πατρίδα μας.
Αλλιώς η θηλιά θα επικρέμεται από πάνω μας. Δείτε τα παιδιά σας στα μάτια και αποφασίστε,
Ελευθερία ή υποταγή;;


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...