Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Μένουμε εδώ, στον ρότσο μας, Έλληνες, Χριστιανοί


Είμαστε σε οριακό σημείο και οι πολίτες πρέπει να αφυπνιστούν για το κίνδυνο να είμαστε μία από τις τελευταίες γενιές Ελλήνων στην Μέση Ανατολή. ‘Όσοι Έλληνες αγαπούν ουσιαστικά την Πατρίδα τους και επιθυμούν να κρατήσουν ζωντανές τις παραδόσεις τα ήθη και τα έθιμα, το Ορθόδοξο δόγμα αλλά και τον Ελληνισμό στα πατρογονικά μας εδάφη πρέπει να παλέψουν για το εθνικό συμφέρον.
Να παλέψουμε ώστε:
Να μην γίνει η πατρίδα μας από Χριστιανικό κράτος, μουσουλμανικό χαλιφάτο


Nα οργανωθεί η εθνική Παιδεία με βάση την ελληνική Παράδοση και την Ορθοδοξία
Πέραν αυτών, μπορούμε σαν έθνος – κράτος να λάβουμε μέτρα προς διόρθωση αυτής της κατάστασης και να μην μείνουμε αδρανείς.  Μέτρα τα οποία θα ανατρέψουν τα δεδομένα τα οποία λειτουργούν εις βάρος των γηγενών κατοίκων αυτής της χώρας, δηλαδή των Ελλήνων.
Να αντιμετωπιστεί ο δημογραφικός κίνδυνος εξανδραποδισμού των Ελλήνων από την νήσο.
Σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Δημογραφικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του 2015 για την ανεργία και την απασχόληση υπηκόων τρίτων χωρών και κοινοτικών στην Κυπριακή Δημοκρατία, μεγάλος αριθμός κοινοτικών εργάζονται σε συγκεκριμένους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, στους οποίους παρατηρείται αυξημένη παρά την παρατεταμένη ανεργία Κυπρίων.  Στα κατεχόμενα υπολογίζεται ότι ο αριθμός του πληθυσμού εκεί μπορεί να ανέρχεται πέραν του μισού εκατομμυρίου.  Αυτά, σε συνδυασμό με το σοβαρότατο δημογραφικό πρόβλημα, που συνεχώς εντείνεται, λόγω της υπογεννητικότητας, της γήρανσης του πληθυσμού και της έλλειψης οικογενειακής πολιτικής, αποτελεί για την πατρίδα μας Εθνικό πρόβλημα.

Ανάσχεση των μεθοδεύσεων για την Ισλαμοποίηση της Κύπρου μέσω της λύσης Ομοσπονδίας.       
                                                                                                                     Ο πλέον εθνικός κίνδυνος που αν γίνει θα καταταστήσει του Έλληνες της Κύπρου μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα και θα προετοιμάσει το έδαφος για την τελική εθνοκάθαρση τους.

 Εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής
Εφαρμογή μίας εθνικής πολιτικής για την μετανάστευση που θα βάζει φραγμό στην αλλοίωση του πληθυσμού δια της ασύστολης ροής αλλοδαπών στην χώρα.

Αντιμετώπιση της Κοινωνικής κρίσης η οποία αδειάζει την χώρα.
Βασική προϋπόθεση για ανάσχεση της ροής νέων στην μετανάστευση και της μείωσης των γεννήσεων. Η Πολιτεία υποχρεούται να διασφαλίζει σε κάθε οικογένεια τις βασικές προϋποθέσεις χωρίς τις οποίες η θέληση για περισσότερα παιδιά να μην είναι αντικίνητρο.

 Κατάργηση μνημονιακών μέτρων που λειτουργούν ως αντικίνητρα
Προτεραιότητα, η κατάργηση των μέτρων που έλαβαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ μαζί με το υπόλοιπο κομματικό συρφετό εις βάρος των οικογενειών με παιδιά και ιδιαίτερα των πολύτεκνων και των πενταμελών οικογενειών (αύξηση της φορολογίας, φόρος ακίνητης περιουσίας, κατάργηση επιδομάτων όπως επίδομα τέκνου, φοιτητική χορηγία, επίδομα εθνοφρουρού κ.α.).
Προτεραιότητα στις  προσλήψεις.  
                                                                                                                       Nα υπολογίζεται σοβαρά στις προσλήψεις σε θέση του Δημοσίου και του Iιδιωτικού τομέα, η οικογενειακή κατάσταση  (αριθμός παιδιών, οικονομική κατάσταση) του υποψηφίου.

Δημιουργία δικτύου βρεφονηπιακών σταθμών                                                                                                      
Nα ιδρυθούν περισσότεροι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλη τη χώρα και να λειτουργούν με κατάλληλο προσωπικό και με ωράριο που εξυπηρετεί τις εργαζόμενες μητέρες. Nα προσφέρεται από το κράτος δωρεάν φύλαξη νηπίων σε οικογένειες με παιδιά κάτω των τριών ετών.

Αύξηση της άδειας μητρότητας                                                                                                                
Nα αυξηθεί η άδεια μητρότητας και να μειωθεί το ωράριο εργασίας, όπως στο Δημόσιο, για όλες τις εργαζόμενες μητέρες.

Η αυστηρή εφαρμογή του νόμου για τις εκτρώσεις              
 Να επιτρέπει την έκτρωση μόνο στις περιπτώσεις όπου η μητέρα διατρέχει σοβαρό κίνδυνο από τη συνέχιση της κύησης  .Όπου επίσης υπάρχει ιατρική διάγνωση ότι το παιδί που θα γεννηθεί θα πάσχει από σοβαρή αναπηρία ή από ανίατη ασθένεια. Τέλος όπου το κυοφορούμενο παιδί να είναι προϊόν βιασμού ή αιμομιξίας.

Δωρεάν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη                                                                                                        
Η αποκατάσταση της λειτουργίας του δημόσιου συστήματος υγείας με την παράλληλη διασφάλιση της πλήρους ιατροφαρμακευτικής κάλυψης για όλους.

Φορολογικό σύστημα πολυτέκνων να υπολογίζεται κατά κεφαλή    

Εφαρμογή ενός φορολογικού συστήματος που να αναγνωρίζει την οικογένεια ως φορολογική μονάδα. Όλα τα έσοδα των μελών της οικογένειας να αθροίζονται και αφού διαιρεθούν δια του αριθμού των μελών της οικογένειας μετά να φορολογείται το εισόδημα κάθε μέλους της.

Τη σύσταση Μόνιμης Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για το δημογραφικό πρόβλημα.                                                                                                  
 Το δημογραφικό είναι εθνικό πρόβλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Δημιουργία Εθνικής συνείδησης για αντιμετώπιση της κατάστασης                                                                                                            
 Nα καλλιεργηθεί μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων το συλλογικό πνεύμα και η κοινωνική και εθνική συνείδηση και ευθύνη όλων των πολιτών, έτσι ώστε να μην παραμένουν αδρανείς και απαθείς απέναντι στο πρόβλημα περιμένοντας τα πάντα από το κράτος και θεωρώντας ότι το κράτος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάσταση και ότι μόνο εκείνο μπορεί να δώσει τη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...