Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Δεν μένει στα λόγια το Ε.ΛΑ.Μ. - Καταθέτει προτάσεις για αξιοποίηση ανέργων και εθελοντών

Δεν μένει στα λόγια το Ε.ΛΑ.Μ. - Καταθέτει προτάσεις για αξιοποίηση ανέργων και εθελοντών
Δεν μένει στα λόγια το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αλλά μπήκε φουριόζο στην νέα βουλή, καθώς με ρηξικέλευθες προτάσεις δίνει το δικό του στίγμα στην νέα βουλή και επιβεβαιώνει όσους το στήριξαν στην προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ότι δεν μπήκε μέσα για να μείνει με δεμένα χέρια, αλλά είναι έτοιμο να προσφέρει για το κοινό καλό της πατρίδας μας.

Σε ερώτηση που απέστειλε στα αρμόδια υπουργεία τους ζητήσαμε να μας απαντήσουν τι μέτρα έχουν λάβει για αποκατάσταση των καταστροφών που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα.
Παράλληλα όμως, προτείναμε και δικές μας προτάσεις, όπως την δημιουργία Κέντρου Συντονισμού Εθελοντών, που θα οργανώνει κάτω από την εποπτεία του όσους εθελοντές ανταποκριθούν στο κάλεσμα του, προμηθεύοντας τους με δενδρύλλια για να αναδασώσουν τις εκτάσεις καμένης γης.
Επίσης προτείναμε και την προετοιμασία σχεδίου προς αξιοποίηση ανέργων, τους οποίους θα εργοδοτήσουν με ολιγόμηνη σύμβαση, για να συμβάλουν και αυτοί στο έργο της αναδάσωσης.
Κλείνοντας τονίζουμε και δημόσια, κάνοντας την αρχή, ότι ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με τα μέλη της Πράσινης Πτέρυγας και του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματός μας, για τους σκοπούς της αναδάσωσης.
Ας μην μείνει το κράτος για πολλοστή φορά παρατηρητής, αλλά ας γίνει επιτέλους αρωγός, που θα συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση προς όφελος όλων μας.
anadasosi b0177

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...