Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΙΣΙ- Ευρωπαϊκό συνέδριο με την συμμετοχή του Ε.ΛΑ.Μ.



Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο συμμετείχε σε συνέδριο στη Γαλλία με θέμα  «Οι Εθνικιστές ενωμένοι ενάντια στην μεταναστευτική εισβολή». 
Συμμετείχαν αντιπροσωπείες από την ευρωπαϊκή ομάδα APF  αλλά και από  άλλα  Κινήματα, από την Γερμανία, την Αγγλία, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ρουμανία και την Ρωσία. Από την Ελλάδα πήρε μέρος η  Χρυσή Αυγή με την κ. Δημοπούλου.

Το συνέδριο διεξήχθη στο Παρίσι στις 7 και 8 Μαΐου ενώ έγιναν εκδηλώσεις τιμής προς την εθνική ηρωίδα της Γαλλίας, Ιωάννα της Λωραίνης.
Η παρέμβαση του υπευθύνου Διεθνών Σχέσεων του Ε.ΛΑ.Μ. έγινε με οπτικογραφημένα στιγμιότυπα που στάλθηκαν στη Γαλλία. Ο εκπρόσωπος του Ε.ΛΑ.Μ. αναφέρθηκε στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Επίσης έγινε αναφορά στο πρόβλημα της τουρκικής εισβολής και κατοχής που υπάρχει στην Κύπρο και στην προτεινόμενη λύση ΔΔΟ που θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνισμού του νησιού μας.
Το συνέδριο έγινε προ των κυπριακών εκλογών. Τελειώνοντας ο εκπρόσωπος των Ελλήνων Εθνικιστών της Κύπρου είπε προφητικά στους Ευρωπαίους συνέδρους ότι το βράδυ των εκλογών τα διεθνή ΜΜΕ θα μιλούν για την δυσάρεστη για αυτούς και το κατεστημένο έκπληξη που δεν ήταν άλλη από την είσοδο του Ε.ΛΑ.Μ. στην βουλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...