Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ιστορική απόφαση του λαού της Βρετανίας


Με ποσοστό 51,9% έναντι 48,1% οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισαν να ξαναπάρουν την τύχη του τόπου τους στα χέρια τους.

17.410.742 Βρετανοί έδωσαν ένα τέλος στη δικτατορία των Βρυξελλών και της γερμανικής κυβέρνησης των Μέρκελ και Σόιμπλε. Είπαν όχι στην Ε.Ε. των τραπεζιτών και των τοκογλύφων που έχουν διαλύσει οικονομικά και κοινωνικά τις  χώρες της Ευρώπης.


Παρόλο τον λυσσαλέο πόλεμο του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου, τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των μεγάλων ΜΜΕ και κάποιες μεθόδους που εφαρμόστηκαν και στην Ελλάδα, οι πατριωτικές και εθνικιστικές δυνάμεις νίκησαν.

Το έλεγχο πλέον θα τον έχουν οι ίδιοι πολίτες της Βρετανίας που θα μπορούν να ζητήσουν από την κυβέρνησή τους αυστηρότερα μέτρα για την λαθρομετανάστευση που ταλαιπωρεί από καιρό την βρετανική κοινωνία με την εγκληματικότητα  και τα τρομοκρατικά κτυπήματα ως αποτελέσματά της. 

Επίσης θα ορίζονται οι φόροι με βάση τις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου και δεν θα επιβάλλονται εκείνοι των Βρυξελλών.

Τώρα  θα μπορεί να προστατευθεί η εθνική και πολιτιστική ταυτότητα των γηγενών κατοίκων.

Παράλληλα δίδεται το παράδειγμα και στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς να ακολουθήσουν το δρόμο της εξόδου από το τερατούργημα της Ε.Ε. Ήδη χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία και η Ιταλία πρόκειται να ζητήσουν σύντομα ανάλογο δημοψήφισμα.

Ήρθε η ώρα που οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα διαλύσουν την Ε.Ε. και τις προσπάθειες για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης. Κάθε λαός έχει την ιδιαίτερη ταυτότητα, ιστορία, γλώσσα  και τρόπο ζωής.

Μεγάλο ρόλο στην Αναγέννηση της Ευρώπης  παίζουν τα Εθνικιστικά Κινήματα που  αφυπνίζουν τις κοινωνίες για διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής από αυτή που μας επέβαλλαν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Το σύνθημα " Κάθε τόπος στον λαό του και κάθε λαός στον τόπο του " έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...