Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ψευδοπροφήτες και γιουσουφάκια

Ψευδοπροφήτες και γιουσουφάκια
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Εξωθούν την ήπειρό μας σε έναν νέο πόλεμο, σαν τους προηγούμενους τους οποίους μεθοδικά προετοίμασαν κι έκαναν να μοιάζουν αναπόφευκτοι. Η προπαγάνδα τους είναι έντεχνη, μελετημένη, πονηρή. Η νάρκωση της αντιλήψεως και η πεισιθάνατος αποδοχή τετελεσμένων εκ μέρους των Ευρωπαίων, εκφράζονται με ενάργεια στο σκίτσο του σπουδαστή ο οποίος για το έργο του αυτό διώχθηκε. Ήταν «ρατσιστής» απέναντι στους οπαδούς μιας ακόμη «θρησκείας της ειρήνης».


Για τις αντιδράσεις του παραζαλισμένου πλήθους, τις ωμές και άξεστες κάποιες φορές αντιδράσεις, έχουν έτοιμο το αντίδοτο της Αμφιβολίας. «Να μην παίξουμε το παιχνίδι της Άκρας Δεξιάς». «Τον χρησιμοποιεί το Σύστημα». «Μην
τα ισοπεδώνουμε όλα». Η συνταγή της Αμφιβολίας προσαρμόζεται σε όλες τις μορφές εθνικής αντίστασης. Στόχος είναι να τεθούν στο περιθώριο τα Εθνικιστικά Κινήματα, τα λευκά αιμοσφαίρια των ευρωπαϊκών κοινωνιών, τόσο όσο να εξυπηρετούν την εκτόνωση των αντιδραστικών, αλλά να μην εισέρχονται στο πεδίο δράσεως. «Μην τους νομιμοποιείτε με την συμμετοχή σας στις εκλογές». «Αποχή».
Θα έχετε διασταυρωθεί με αυτά τα δολώματα αναφορικά με την Χρυσή Αυγή. «Κάντε το αντίθετο», συμβουλεύουν αυτοί που θαρρούν πως μπορούν να ξεγελάσουν το Σύστημα. Κάμετε το αντίθετο στην προώθηση της εθνικιστικής πολιτικής και ιδεολογικής πλατφόρμας, κάντε το αντίθετο της αντίστασης. Να είστε παθητικοί, και να θυσιαστείτε για λογαριασμό μας. Πόσο βολικό είναι να σωπάσουμε! Πόσο χρήσιμο να δώσουμε το άλλοθι για να συχωρέσουν κάποιοι την δειλία, τις αδυναμίες, τις συνεργασίες και τους συμβιβασμούς τους. Πόσο χρήσιμο για τον συμπλεγματικό ψυχισμό τους να πάρουν εκδίκηση από τους Χρυσαυγίτες όσοι έκαναν επάγγελμα τον «αγώνα» τους επιβιώνοντας από τον ιδρώτα και τον μόχθο ζωής των αγωνιστών.
Το Σύστημα τους ξέρει και τους «κρατάει» από τις «αδυναμίες» και τα «κουσούρια» που δεν τους επιτρέπουν να κοιτάξουν τον δράκο στα μάτια και να του πουν «ε, και;», ακόμα κι αν καψαλιστούν. Πρέπει, λένε, να είμαστε «πολιτικά ορθοί» και ταυτόχρονα «επαναστατικοί». Μόνο που κάποιοι που δεν ήσαν τάχα αρκετά σκληροί μπήκαν στην φυλακή και την πάλεψαν παληκαρίσια, την ώρα που κάποιοι άλλοι χωμένοι στις τρύπες τους, ξερνούσαν από τον φόβο τους για να παραστήσουν αργότερα τους «επαναστάτες» υπό την αιγίδα της Κρατικής Ασφάλειας και περιούσιων πρεσβειών. Το ίδιο αφήγημα βλέπουμε να επαναλαμβάνουν με τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο. Το ίδιο διέδιδαν και πέρυσι με το ΟΧΙ των Ελλήνων Εθνικιστών στο δημοψήφισμα. Και για να το ξεκαθαρίσουμε.
Στον παρόντα χρόνο, όταν μιλάμε για Εθνικισμό και Εθνική Αντίσταση στην Ελλάδα, μιλάμε για την Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Μιλάμε για τους μόνους πολιτικούς που τόλμησαν μέσα στην Βουλή να πουν πως «Δεξιοί» και «Αριστεροί» παίρνουν εντολές από τους ξένους και τις εκτελούν. «Με εντολή Μέρκελ, Τσίπρας και Ντογιάκος αθωώνουν την Siemens» εκστόμισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής. Όσοι σαλεύουν το σκιάχτρο της «ακυβερνησίας» ας μας πουν: Έχει ελληνική κυβέρνηση η Ελλάδα; Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουμε κανένα λόγο να επιζητούμε την κηδεμονία από τους λαγούς του μνημονιακού τόξου για να χαράξουμε πολιτική.
Έγραψε η γνωστή αντιχρυσαυγίτισσα Χριστίνα Κοραή πως «Το Μαξίμου ας μην είναι σίγουρο ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει τον εκλογικό. Ο Μιχαλολιάκος θα γίνει ουρά του αριστερού ΣΥΡΡΙΖΑ;» Ας είμαστε πραγματιστές. Αύριο, στην Βουλή θα μπει και ο ΑΝΤΑΡCIA και το DEB. Οι πρώτοι επειδή χρησιμοποιούνται για την εξώθηση σε στείρες συρράξεις, και καταστολή του φρονήματος των αστών, και οι δεύτεροι γιατί με την συνενοχή «Δεξιάς» και «Αριστεράς», οι μουσουλμάνοι είναι τόσοι, που θα απαιτήσουν και θα επιτύχουν να εκπροσωπηθούν.

Στους όψιμους «ανησυχούντες» να θυμίσουμε πως η Νέα Δημοκρατία και ο Κούλης της ψήφισαν τον «γάμο» και την «τεκνοθεσία» των ομοφυλοφίλων. Αν δεν τους ενοχλεί αυτό, δεν ανησυχούν που ούτε ένας βουλευτής από την Ξάνθη και την Ροδόπη δεν είναι ελληνόφρων; Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που και τους καταγγέλλει (θυμηθείτε τους βουλευτές της Ηλιόπουλο και Παππά να τους ξεσκεπάζουν με τις φωτογραφίες των αξιότιμων «ελλήνων» βουλευτών κάτω από την σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης») και είναι ενεργή και δραστήρια στην Θράκη (θυμίζουμε τις πρόσφατες επισκέψεις με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό).
Στον Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο, που συνέγραψε στα 1932, ο Aldus Huxley περιγράφει την τέλεια δικτατορία. Θα έχει, έγραψε, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της δημοκρατίας, αλλά θα είναι μια φυλακή χωρίς τοίχους, απ’ όπου οι φυλακισμένοι δεν θα διανοούνται να δραπετεύσουν, εξαρτημένοι, αναίσθητοι από την κατανάλωση και την διασκέδαση. Θα έχει ανθρώπους που θα αγαπούν την σκλαβιά τους και θα την υπηρετούν πιστά. Ο Huxley είχε και την διορατικότητα και την εκ των έσω πληροφόρηση. Εμείς, αρνούμαστε να γίνουμε «Κασσάνδρες». Θυμίζω την ιστορία της Κασσάνδρας, για να κάνω ξεκάθαρη την παραβολή. Την όμορφη κόρη του Πριάμου, αγάπησε ο θεός Απόλλων. Εκείνη του υποσχέθηκε να του δοθεί, με αντάλλαγμα το χάρισμα της γνώσεως του μέλλοντος. Όταν εκείνος δέχθηκε, η Κασσάνδρα αθέτησε την υπόσχεσή της και τον αρνήθηκε. Τότε ο θεός, ζήτησε να βρεθεί μαζί της μια και μόνη φορά. Και τότε έφτυσε στο στόμα της και τα λόγια και οι προφητείες της δεν γίνονταν πια πιστευτά. Κάποιοι θέλουν να φτύσουν στο στόμα μας τα δικά τους λόγια. Εμείς προτιμούμε τον ελεύθερο λόγο και την ελεύθερη σκέψη.
Ξέρουμε πως η σειρά της αγαπημένης μας Πατρίδας θα ‘ρθεί. Τώρα χτυπιέται η πατρίδα των Σταυροφόρων, δίνοντας αφορμή στο να γίνει καθεστώς η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να κλείσουν οι πόρτες των ευρωπαϊκών κρατών κάνοντας τα «ανοιχτά σύνορα», φυλακές δίχως τοίχους. Οι Εχθροί είναι γύρω μας και μέσα μας. Είναι εκείνοι που στοχοποιούν Εθνικιστές, εκείνοι που υπονομεύουν την Εθνική Αντίσταση. Εκείνοι που διαχρονικά διαγούμισαν τον Πατριωτικό χώρο. Κι εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του Έθνους μας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pseudoprofhtes-kai-giousoufakia#ixzz4EeEsv5SE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...