Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Άσχημα τα μαντάτα από την Αυστρία: Τρομοκρατία και λαθρομετανάστες θα κρίνουν την έκβαση των επαναληπτικών, λόγω νοθείας από το καθεστώς, προεδρικών εκλογών!

Άσχημα τα μαντάτα από την Αυστρία: Τρομοκρατία και λαθρομετανάστες θα κρίνουν την έκβαση των επαναληπτικών, λόγω νοθείας από το καθεστώς, προεδρικών εκλογών!\

Θυμόμαστε όλοι τις επεισοδιακές εκλογές στην Αυστρία, τις οποίες έχασε για ελάχιστες ψήφους ο πατριώτης υποψήφιος, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε εκτεταμένη νοθεία και διατάχτηκε η επανάληψή τους.
Οι επαναληπτικές προεδρικές εκλογές θα λάβουν χώρα στις 2 Οκτωβρίου και ήδη έχουν αρχίσει και δημοσιεύονται σχετικές δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με την πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "Έστεραϊχ" και δημοσιεύεται σήμερα, ο Νόρμπερτ Χόφερ προηγείται με ποσοστό 52%, έναντι 48% του αντιπάλου του, Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν.


Αυτό, όμως, δεν είναι το πιο άσχημο, για το καθεστώς, δεδομένο αυτής της αναμέτρησης. Ένα 2% διαφορά ανατρέπεται εύκολα μέσω νοθείας ή έστω μιας προβοκάτσιας. Ξέρει το καθεστώς από αυτά και αν χρειαστεί έχουμε και τον Σαμαρά να... εξάγει τεχνογνωσία.
Στην ίδια δημοσκόπηση ένα ποσοστό 56% των ερωτηθέντων θεωρούν καθοριστικό για την ετυμηγορία τους την ασφάλεια και την προστασία από την τρομοκρατία, ενώ σε ποσοστό 55% εκτιμούν πως σημαντικό ρόλο παίζει και μία σκληρότερη πολιτική στο προσφυγικό ζήτημα και το άσυλο.
Κοινώς, το χειρότερο νέο για τους καθεστωτικούς λακέδες είναι ότι έχουν χάσει το παιχνίδι της πολιτικής ατζέντας και η «μπάλα» βρίσκεται στο «γήπεδο» των Εθνικιστών. Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξουν οι φαιδρές δηλώσεις των «δημοκρατών» για «κίνδυνο του Εθνικισμού», αφού όλοι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι οι μόνοι ένοχοι για την ισλαμική τρομοκρατία είναι οι του «συνταγματικού τόξου» στην εκάστοτε χώρα.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά και τα «προσφυγάκια» δεν τους κάνουν την χάρη να ηρεμήσουν λίγο μέχρι τις εκλογές... Και μετά, ελεύθερα «Αλλάχ Ακμπάρ» για 4-5 χρόνια μέχρι τις επόμενες, ε "δημοκράτες"; 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aschhma-ta-mantata-apo-thn-austria-tromokratia-kai-lathrometanastes-tha-kri#ixzz4Fxpc5DYz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...